Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dálkové ovládání na centrál

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec. Nevíte někdo prosím Vás, jak je složité namontovat nějaké dálkové ovládání na 309 GTI. Centrál už tam je, jde mi jen o ten přívěsek na klíče. Pokud se to dá koupit, kolik to stojí a kde to můžu zakoupit. Díky :papa

Odesláno

určitě jo. A když jsem se díval pod volant, byla tam nějaká krabička (možná alarm), ono to auto možná už někdy něco mělo, ale ten ovladač nemám. Já to vyfotím a pak to dám sem. Dá se kdyžtak nějak koupit jen to ovládaání a přečipovat ho?

Odesláno
Napsán autorem Dave_GTI

určitě jo. A když jsem se díval pod volant, byla tam nějaká krabička (možná alarm), ono to auto možná už někdy něco mělo, ale ten ovladač nemám. Já to vyfotím a pak to dám sem. Dá se kdyžtak nějak koupit jen to ovládaání a přečipovat ho?

Ovladač se určitě dá koupit a naprogramovat, ale musíš vědět od jaké firmy to je pokud to není přímo Peugeotu :)) Foto určitě řekne více ;)

Odesláno

please rozbil se mi kryt ovladače na dalkove ovladani (tlacitko). Nemate nekdo treba nefunkcni ovladac se zdravym krytem?Je to na 405ku original Peugeot...Diky

Odesláno

Dave GTI - mě k centrálu automechanik doporučil dálkové ovládání od Jablotronu za cca 1.800,- Instalace prý není problém, ale já bych si na ní asi netroufnul. :papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Tommate

Mám origo centrál, na dálkáč (optický senzor na stropě), ale nemám ovladač. Jde to sehnat ?? Kolik to stojí ?? Dík

Ekonomictejsi je koupit si nove dalkove ovladani (ne u peugeota) a to stare cidlo na strope vyradit, misto neho pripojit prijmac, v kasliku spolujezdce. Tak to mam ve svem aute a skopojenost nejvetsi. A jen za 1800,-, s plovoucim kodem, (v sade bylo dalk. ovladani 2x a prijmac).

:papa

Odesláno

mám tam ten Jablotron,taky to celý stálo do 2 000,-Kč,dělal jsem si to sám a to nejsem žádnej elekrikář a spokojenost.Dálkáč,plovoucí kód,dva ovladače.Všechno popsaný,dráty podle barev a schema pro úplný amatéry.Nejvíc práce dalo roztáhnout dráty do dveří,přidělat a seřídit servomotorky(neměl jsem tam žádnej centrál).

Odesláno

Asi nejjednodušší bych viděl brnknout Oddiemu a vymámit z něj origo peugeotáckej IR receptor a k tomu spárovanej klíček s IR transmitrem. Z něj vyndat elektroniku a dát ji do jiný škatule, nebo to nechat v původním pouzdře a vyndat ocelovou část klíče, nebo k tomu ještě vzít spínačku a dveřní zámky a mít to ALL IN ONE...:D

Odesláno

Už som to tu asi niekde písal (asi) tiež som dorábal jablotron. Z vrchu som prímač vyhodil, vytiahol káble. RJ centrálu je v 309 pred spolujazdcom. Otvor kastlík,vysrobuj strop kastlíka krátkym šrobovákom a na pravej strane ju máš. Ustrihol som konektor a nacvakal spojkami na pôvodné káble. Atď....atď....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...