Haryk Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.aspx?y=ekonomika/od.htm Citovat
JanoRS Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 prostriedky, ktore patria aj do vaseho auta - SOLVINA ...ten HERMOSAL mame este stale doma Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Hodně starý, ale vždycky si rád všechny obrázky proklikám a teď jsem to proběhnul zase Nejvíc mě pobavila: Koloběžka - Dětská dřevěná koloběžka z roku 1978, stála tehdy 25 Kč. Mám jí dodnes [upravil dne 6/5/12 20:16 od koblih69] Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Jí to prohlížím moc rád, páč mě ta nostalgie hrozně baví. Dneska už nikdo z mladejch nepamatuje \"věže\" z konzerv, celej regál jedněch volejovek, fronty na kakao, Kubánský pomeranče nebo třeba jak se spalo před elektrou na ledničku nebo pračku. Citovat
krtek 2 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 ten rozmrazovac (glykosol)z mototechny mam este doma v pivnici ,asi ho uz treba vyhoditzrejme bude po zaruke [Edited on 6/5/12 19:36 by krtek 2] Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Jí to prohlížím moc rád, páč mě ta nostalgie hrozně baví. Dneska už nikdo z mladejch nepamatuje \"věže\" z konzerv, celej regál jedněch volejovek, fronty na kakao, Kubánský pomeranče nebo třeba jak se spalo před elektrou na ledničku nebo pračku. :)taky to rád zkouknu, člověk by neměl zapomínat...,zas na druhou stranu se lehce nakupovalo--buď byl jeden druh zboží, nebo žádný Citovat
Martin407 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Rádio Condor nám pořád hraje v práci a hraje perfektně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.