honzicek82 Odesláno 22. červen 2012 Autor Odesláno 22. červen 2012 a jeste jsem zapomel, jde nejak vyradit odstrikovani na svetla? pripada mi, ze je to na nic a jen to zbytecne zere napln Citovat
fejfarz Odesláno 22. červen 2012 Odesláno 22. červen 2012 Váhu vzduchu jsem ještě nečistil a ostřikování světel by odpojit mělo ale já ho nemám tak nevím jak je zapojené. Citovat
honzicek82 Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 nevite jestli mi planzetu u klicku vyrezou kdekoliv? nebo musim nekam specialne? Citovat
fejfarz Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Vyřežou jí kdekoliv kde mají i autoklíče. Vetšinou v Tescu to mají, alespoň u nás v Kladně. Cena okolo 200 Kč. Citovat
Vítek1 Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 tu vahu vyndat a cistit jako jemnou elektriniku ale pokud je OK vubec bych na ni nesahal muzes ji znicit. Citovat
honzicek82 Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 kdyz to ja prave nevim, jestli je ok, proto mi prijde lepsi ji alespon preventivne vycistit a jestli to neni moc slozity, tak bych si to radeji udelal sam nez to davat na kontrolu do servisu za buh vi kolik penez... Citovat
honzicek82 Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 jo a s tim klicem, tedy s tou planzetou... budu potrebovat k tomu tu karticku? asi ano, ze... to ji asi budu muset najit:-)... jinak ten klic vypada dobre a snad i neco ty tlacitka vydrzi, jestli za tu planzetku budou chtit 200,- tak to vyjde dohromady na 500,- Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Kartičku k vyfrézování planžety nepotřebuješ. Já to nechal dělat minulý týden v Tescu. Chtěl ale náhradní klíč, který se měně používá, a není tak opotřebovaný. U hodně používaného a tedy opotřebovaného klíče se může stát, že mu fréza vyjede mimo a zničí planžetu. Takhle mě to vysvětloval. Platil jsem 200 kč a trvalo to 30 minut. [upravil dne 23/6/12 11:41 od Roman Bazi] Citovat
honzicek82 Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 tak to je fajn a kartu sem i stejne nasel... ted koukam na nahradni klic a je fakt o dost hezci:-) Citovat
honzicek82 Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 poradte mi nekdo prosim prosim jak na tu vahu? nejaky jednoduchy postup, cim zacit a tak... nerad bych neco zapomel nebo spatne udelal.... Citovat
honzicek82 Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 no podle toho co tu ctu, tak bych ji mel bud zkusit vycistit, nebo popripade vymenit... podle priznaku co jsou tu uvadeny... ne moc rychle rozjezdy, dvojka taky pomala nez se chytne a rozjede, obcas se mi stane, ze treba kdyz zaradim na ctyrku, tak je to jak kdyby nefungovalo turbo a po uvolneni plyn. pedalu a znova seslapnuti to zas jede normalne a i to hezky vystreli.... a jeste, kdyz radim vzdy na vyssi stupen a seslapnu spojku, tak slysim takovy jako by huceni, pri podrazovani to ale nedela... ze by zacala odchazet spojka?... nedivil bych se, holt to neni nove auto... Citovat
fejfarz Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Podívej se na tohle je to sice bratr citrouš xantia hdi ale ty motory by měly být stejné http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2006070001 Akorát místo vatičky na špejli bych raději použil nějaký sprej přímo určený na čištění váhy vzduchu na internetu jsou k dostání. [upravil dne 23/6/12 15:07 od fejfarz] Citovat
koblih69 Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 no podle toho co tu ctu, tak bych ji mel bud zkusit vycistit, nebo popripade vymenit... podle priznaku co jsou tu uvadeny... ne moc rychle rozjezdy, dvojka taky pomala nez se chytne a rozjede, obcas se mi stane, ze treba kdyz zaradim na ctyrku, tak je to jak kdyby nefungovalo turbo a po uvolneni plyn. pedalu a znova seslapnuti to zas jede normalne a i to hezky vystreli.... a jeste, kdyz radim vzdy na vyssi stupen a seslapnu spojku, tak slysim takovy jako by huceni, pri podrazovani to ale nedela... ze by zacala odchazet spojka?... nedivil bych se, holt to neni nove auto... Myslím, že problém bude jinde... nejlépe vyzkoušet jinou váhu... Vyčistíš jí nejlíp na to určeným sprejem. V nouzi isopropyl alkoholem (ničím jiným !!!) v rozprašovači případně velmi jemným, ale opravdu velmi jeným štětečkem ( třeba č.4 ), nastříkat, počkat, pošudlat, nastříkat... několikrát dokola. A používat filtry s buničinou a ne ty jenom skládané. Citovat
fejfarz Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 No doufám že si to přečetl a nešudlá to tou vatičkou Citovat
fejfarz Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Mě autí jezdí bez problémů ale taky jsem měl takové cukání tu váhu pročistit. Když vidím že bych jí mohl taky ublížit tak se do toho vrtat nebudu. Ono se říká když něco funguje tak do toho nerýpej...... Citovat
koblih69 Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Já tady čištění popisoval. Dělal jsem to cca 1x ročně ( 40 tis km ) a bylo to znát i na spotřebě. Než jsem přišel na to, že na těch filtrech co kupuju chybí buničina a jde mi na váhu voda... Jinak prvotní projev byl cukání auta kolem 1700 otáček. Po vyčištění bylo vše OK. Ale je to dost citlivé a jemné takže se snadno poškodí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.