Butrus Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 U mého Pioneera je to normální vstup (na připojení MP3, mobilu a jiných zařízení přes jack 3,5 mm). Občas přes to připojuju mobil HTC přes kabel samec-samec jack 3,5mm, koupen v Datartu za cca. 70 Kč. Délka asi půl metru, ale dělají i delší. Citovat
punkac Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 tak tohle je vstup AUX na připojení mobilu, ipodu nebo nějakého externího zdroje zvuku Citovat
Butrus Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Akorat mě mate jak jsi napsal, že máš origo radio. Já mám old model 406 a origo jsem měl s přehrávačem na kazety, tak bohužel nevím, jak vypadá origo na cd. Ten Pioneer,co tam mám teď, je dávanej místo origo. Citovat
honzicek82 Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 a co je to tam teda za zdirku? jeste sem to vubec nestudoval, tak nevim co to je??? Citovat
honzicek82 Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 jj to je ona... sem si blbec snad nikdy za ty dva mesice ty nalevo nevsiml... ted jsem koukal na fotku v mobilu a ty mrchy tam sou fakt dve... takze to asi bude na vyndani radia?... ach jo, sem si koupil navigaci i s televizi a myslel sem, ze to napojim do repraku:-(... tak sem se splet:-( Citovat
honzicek82 Odesláno 7. červenec 2012 Autor Odesláno 7. červenec 2012 poradte mi jak mam vymenit pravou predni zarovku... od motoru se tam vubec nedostanu... teda, to je hrozny, neumet si sam vymenit zarovku:-( Citovat
Michal.x Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 teda nevi co tam máš ale u mého hdi je tam místa dost sou mnohem horší auta např výměna podběhem sou tam 2 víčka dálková potkávací nahoře to víčko vycvakneš vykloníš dozatu vyndáš pak je tam jen nasunutej konektor na žárovce h7 a žárovka je zaištěná berkem ale je na ni krásně vydět Citovat
Michal.x Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 jinak ostřiky světlometů butto diagnostikou a vypnout v bsi nebo odpojit konektro od motůrku ale musí pravej podběh dolů leoší je to vypnutí páč ti nebude vyhnívat rozpojenej spoj Citovat
Michal.x Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 diag mam ale na kladně takže radši někoho z prahy je tu kluků spousta Citovat
honzicek82 Odesláno 7. červenec 2012 Autor Odesláno 7. červenec 2012 me by nevadilo ani kladno, mam to kousek ze stodulek a treba zrovna v pondeli jedu do Slanyho... ale to zas nevim jak na tom budu s casem :-( Citovat
fejfarz Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 poradte mi jak mam vymenit pravou predni zarovku... od motoru se tam vubec nedostanu... teda, to je hrozny, neumet si sam vymenit zarovku:-( Tak u mého Hdi je to úplně v pohodě jak píše Michalx. U dieslové felicie to je potom makačka. Citovat
Michal.x Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 vypnout ti to můžu za 5 minut hihi ale to je na tobě ... Citovat
honzicek82 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 tak zarovky jdou menit fakt v pohode, zvladnul sem to dokonce sam:-)... a chci se zeptat jaky dat zadni tlumice? hlavne co se tyce ceny a kvality? Citovat
honzicek82 Odesláno 16. červenec 2012 Autor Odesláno 16. červenec 2012 cau kluci, tak mam dalsi dotazek... zjistil sem, ze kdyz mam zaplou klimu a dam ji bud na vic nebo na min, ze jakoby hvizdne... stalo se vam to nekomu? Citovat
honzicek82 Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 tak zas du pro radu, jak poznam, ze je v haji lozisko kola? pripada mi ze to nejak huci a nic jineho me nenapada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.