Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U mého Pioneera je to normální vstup (na připojení MP3, mobilu a jiných zařízení přes jack 3,5 mm).

Občas přes to připojuju mobil HTC přes kabel samec-samec jack 3,5mm, koupen v Datartu za cca. 70 Kč. Délka asi půl metru, ale dělají i delší.

Odesláno

Akorat mě mate jak jsi napsal, že máš origo radio. Já mám old model 406 a origo jsem měl s přehrávačem na kazety, tak bohužel nevím, jak vypadá origo na cd. Ten Pioneer,co tam mám teď, je dávanej místo origo.

Odesláno

jj to je ona... sem si blbec snad nikdy za ty dva mesice ty nalevo nevsiml... ted jsem koukal na fotku v mobilu a ty mrchy tam sou fakt dve... takze to asi bude na vyndani radia?... ach jo, sem si koupil navigaci i s televizi a myslel sem, ze to napojim do repraku:-(... tak sem se splet:-(

Odesláno

teda nevi co tam máš ale u mého hdi je tam místa dost sou mnohem horší auta např výměna podběhem sou tam 2 víčka dálková potkávací nahoře to víčko vycvakneš vykloníš dozatu vyndáš pak je tam jen nasunutej konektor na žárovce h7 a žárovka je zaištěná berkem ale je na ni krásně vydět

Odesláno

jinak ostřiky světlometů butto diagnostikou a vypnout v bsi nebo odpojit konektro od motůrku ale musí pravej podběh dolů leoší je to vypnutí páč ti nebude vyhnívat rozpojenej spoj

Odesláno
poradte mi jak mam vymenit pravou predni zarovku... od motoru se tam vubec nedostanu... teda, to je hrozny, neumet si sam vymenit zarovku:-(

Tak u mého Hdi je to úplně v pohodě jak píše Michalx. U dieslové felicie to je potom makačka. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...