Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

10. Prigl sraz.... kdy?  

1. 1. 10. Prigl sraz.... kdy?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Obecně je mi to jedno, ale toho 24.5. bych mohl možná??? dorazit i vozem. Je to ale za 14 dní, takže těžko říct tak dopředu. Nejhůř ale dojedu šalinou, a to kdykoliv. Taky bych ale byl pro ty pozdější termíny a? mají všichni dost času si to zorganizovat - např. jsme již dlouho neslyšeli o Ráďovi... :papa

Odesláno

taky koukám že má Gotrek 2 káry.

asi s ním budu muset hodit na srazu vážnou řeč :D

doufám že přijedeš oběma Gotreku:o

[Editován dne 18/5/05 zoby]

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Takže bych předběžně stanovil termín na úterý 24.5. v 17:00 jako vždy. Je tu někdo, komu to nevyhovuje?

Mě to teda vůbec nevyhovuje, páč

a) jsem v zahraničí

b) do Brna to mám stejně kapku z ruky

Ale užijte si to tam, doufám, že mi pak vysvtlíte, jak Gotrek vyřešil příjezd dvěma auty (že by rozpolcení osobnosti ???)

;);););););););););););););)

:papa:papa:papa

Odesláno

Mělo to být překvápko až na sraz... no, ale když jsem se zapomněl a napsal to do popisu a někteří jsou tady holt všímaví... :D

to MEDVĚD: Teoreticky by druhou mohla přijet mladá, ale ta bude asi v práci. Jinak Ty máš taky dvě, tak bys mi mohl poradit, jak na to... ;)

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Mělo to být překvápko až na sraz... no, ale když jsem se zapomněl a napsal to do popisu a někteří jsou tady holt všímaví... :D

to MEDVĚD: Teoreticky by druhou mohla přijet mladá, ale ta bude asi v práci. Jinak Ty máš taky dvě, tak bys mi mohl poradit, jak na to... ;)

Já to řešil na posledním Džbáně, když mi tam Řebík dovalil z opravy 405ku a v zápětí si dal jedno zpěněný pivko od cesty. Já tam byl 309kou a tak jsem byl poněkud v bryndě (na Řebíkovu obranu, já si dovalení tý 405ky na sraz dokonce fakt objednal, ale vzápětí se mi podařilo slíbit mou příétomnost hodinu před srazem Driverovi kvůli přípravě slalomu a to, že mi tam přijede i 405ka v hlavě založit mezi zcela nepodstatné informace - nakonec jsem ukecal přítulkyni pažou?áka Janováka a s její pomocí jsem obě dvě vozidla dostal až k baráku, za což jí dík). - No dobře, trochu jsem s tím, že tam bude někdo bez auta a jedno auto bude chtít ze srazu kočírovat, počítal A NAKONEC TO I VYŠLO

Pokud mě pamě? neklame, tak v Brněnské sekci je taky jeden člen, který se na strazy nechává vozit, tak mu jednoho pažouta třeba můžeš pučit

Odesláno

Medvěd: Pamě? tě neklame...

já normálně jezdím šalinou, ale v úterý to bude mít dvě vady:

1) pokud nebude auti nutně potřeba někde jinde tak přijedu s ním

2) Gotrek je od Přerova a to je od Brna kapku daleko... Ale zase projet se po dlouhé době se 405, to by možná stálo i za výlet... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...