Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už i tady to odpaním svým příspěvkem :D

Měl byh prosbu. Mají mi tahat Internet optickým kabelem, a chci si potom v bytě rozvést Wifi, tak jestli by jste mi mohli doporučit nějaký Wifi router? Potřebuju na to připojit noťas a mobil. Velikost bytu je ode zdi ke zdi do cca 6m

Děkuju :papa

Odesláno

kup si hocijaky co maju... je to uplne jedno... vsetky su dobre aj tie za 800CZK aj tie za 5000 CZK...

dolezite aby mal WAN port + par RJ portov... Wifi je samozrejmostou.

Ak planujes aj VoIP telefoniu tak mysli na to uz teraz a kup si co podporuje aj toto, cize bude mat FX porty

(to pre pripad zachovania klasickeho analog telefonu na RJ11 konektor)

Debata uplne zbytocna, ale budiz... :D

Odesláno

nemyslim si jestli mu tahaji optiku tak je to dulezita debata ale zapomel uvect rychlost byvali kolega mel 100/100 a mel problem najit wifi kterej by moc neztracel :D pokud to bude nejaka mensi rychlost tak pak je to v celku jedno

[upravil dne 4/5/12 13:37 od Vítek1]

Odesláno

dnesne wifi maju protokol IEEE 802.11n co ked delim dvomi (realna prenosova rychlost komunikacie) ma realne 70Mbit... optiku ktoru mu tahaju urcite nebude mat 70 Mbit a aj keby mal 100Mbit optiku tak ju proste nevyuzije aj keby sa posr... :D

[upravil dne 4/5/12 13:39 od Marcel00]

Odesláno

Vítek určitě je to menší. Je to nejlevnější co nabízejí, potřebuji to pouze na připojení kvůli práci, a zábava jen občas. Ale myslel jsem třeba který máte osvědčený :)

Marcel: nad tím jsem přemýšlel :) Děkuji :)

Odesláno

ale vyuzije! aspon u nas v brne je privatni sit kde kdyz stahujes blueray od uzivatele v siti tak dost fofr. Nemluvim o tom ze je to zbytecne ale jsou lidi co to chteji! prave kolega mel IEEE 802.11n dvou antenovej ani nevim jakou znacku a chodilo to asi 30Mbit pak mu primo poskytovatel doporucil neco za 3000kč a ten uz frčel.

ja mam treba uz nekolik let TP-link ten nejlevnejsi co byl a zadnej problem

[upravil dne 4/5/12 13:44 od Vítek1]

Odesláno

Nemyslím, že se to tu zvrhlo v to, jak máš velký byt - ostatně sám jsi to psal. Rady jsi dostal. Ke standardům: možná není od věci uvažovat i trochu do budoucna - rychlosti internetu trvale stoupají. Nicméně otázkou je, zda to řešit u zařízení, které stojí pětiklíště a tedy ho prostě vyhodíš, když přestane vyhovovat.

Marcel00: on ten TP-Link podporujeDD-WRT, což tvůj ZyXEL ne

Odesláno

Kurt - v pohodě :papa:)

Co se týče zvyšování rychlostí, koupím za 500 a když nebude vyhovovat třeba za rok tak se proletí do koše. 500,- není taková pálka aby mě to zruinovalo. Ale moc děkuju za rady. Myslím že to vypadá na ten TP-link

negrbob: děkuji za nabídku, zainvestuju do fungla :)

BTW: Kurte a ostatní, sorry jestli předchozí příspěvek vám přišel nějaký vyčítavý. Jen je toho na mě v práci nějak moc a jsem nějaký nervní :nevim:D:D

[upravil dne 4/5/12 13:59 od gronholmm]

Odesláno

Zrovna ten DI-524 může za to, že žádný D-Linky neberu :)

To byl jeden z jejich prvních WiFi routerů a nepovedl se. Zamrzání, dlouhé odezvy, atd.

(možná, že tu mrchu taky někde v šuflu mám, dost se mi ulevilo, když jsem ji nahradil aspoň obyč Asusem)

Odesláno
platit doma za internet 3000 CZK ktory by mal byt zadarmo na celom svete je sialenstvo...

no a to by nebol Kurt keby nedal iny link ako ja :D

ne 3000 za WIFI router kterej to prenese za net + televizi asi 60 programu a telefon platil do 1000kč! ja osobne bych za net nedal vic jak 400,-kč a to bych se uz kroutil :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...