Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, zena si zamkla klavesy na mobilu a ted ji nefunguje kod na odemknuti. Existuje nejaky defaultni kod nebo nejaky zpusob jak to odemknout? Nebo s tim musime do nokia shopu?

Jde o nokiu X2. Diky

Odesláno

při připojení mobilu na pc musí taky zadat že se chce připojit k PC SUITE(nevím jak se to jmenuje teď asi OVI co si pamatuju).pokud to nemá nastavené tak může být taky problém při přehrávání softwaru

Odesláno

Dej IMEI, zjistíme master code ;)

edit: ha, už vidím, že je odkaz hore. Tam to cvakni a použij vygenerovaný master code. Na těch novějších to ale občas zlobilo.

[upravil dne 3.5.12 18:52 od kujon106]

Odesláno

:D

EDIT: vendelinek promiň ale když jsem to viděl tak jsem se z chuti zasmál a musel jsem. ale zkusit se to může třeba pomůže ;)

[upravil dne 3/5/12 19:12 od Gabriel 307]

Odesláno

Kolik tam měla žena znaků, v tom heslu? V rámci odvrácení přehrání software by šlo ještě použít bruteforce metodu, tedy zadávat heslo od nuly až po maximální hodnotu adného rozsahu :-)

Jestli to byly 3 znaky, tak je vyhráno - 10^3 možných kombinací.

Pravděpodobnější jsou 4, čiliž 10^4 kombinací - tam už by to chtělo trpělivost.

Jestli ale víc jak 4 a nefunguje mastercode, tak bych ten soft přehrál :-) Plus ještě bych zkusil tel. předtím zazálohovat zamčenej přes PC-Souite, jestli to půjde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...