ozzy1 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 od té doby co mi na Čerňáku chytla za jízdy dodávka plamenem ,tak ho mám po ruce .A jak rychle to hořelo....,fuj,radši nemyslet. Citovat
Haryk Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 jak je to s revizí, musí být či nemusí. Zatím hasičák není povinností, tak revize podle mě být nemusí, doma mám hasičák pod linkou a taky bez revize Citovat
Stejsn Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Revizi logicky musí mít tam, kde je povinný. Citovat
Almanil Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Vozím v kufru, protože mi to přijde jako lepší řešení, než aby mi poletoval v kabině, když nemám držák na něj uvnitř. Citovat
odee Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Já ho mám pod spolujezdcovým sedadlem zepředu v držáku, ani při maximálně posunutém sedadle dozadu nezavazí, ale zrovna o víkendu, když moja vysávala auto jsem ho vytahoval a myslím, že nějakej náraz ve vyšší rychlosti, by ho nejspíš z držáku vyrazil. Je teda pravda, že držák je umístěnej tak, že se hasičák vytahuje směrem nahoru, je to kovový a sám hasičák je poměrně lehoučký ale ty síly, který působí při nárazu na každý kilo hmoty jsou tak nepředstavitelný, takže za to, že by se nemohl uvolnit bych ruku do ohně nedal.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 a spolujezdec v cajku,jenom obě nohy zlomené zatím ho mám v kufru (2kg Ikea) . . . ale zvažoval jsem,že ho tam dám taky Citovat
vildapl Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Mě jednou hořela 405tka. Kuna prokousala benzínový hadičky. Naštěstí včas přehořely zapalovací kabely takže to přestalo jet. Když jsem zvednul kapotu tak hořely kabely, hadice a baterka. Ulil jsem to vodou do ostřikovačů kterou jsem měl v kufru, ale RHP stále nevozím :-) Ta ohořelá baterka pak ještě pár let sloužila :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.