Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

od té doby co mi na Čerňáku chytla za jízdy dodávka plamenem ,tak ho mám po ruce .A jak rychle to hořelo....,fuj,radši nemyslet.

• O 2 roky později...
Odesláno

jak je to s revizí, musí být či nemusí. Zatím hasičák není povinností, tak revize podle mě být nemusí, doma mám hasičák pod linkou a taky bez revize

Odesláno

Já ho mám pod spolujezdcovým sedadlem zepředu v držáku, ani při maximálně posunutém sedadle dozadu nezavazí, ale zrovna o víkendu, když moja vysávala auto jsem ho vytahoval a myslím, že nějakej náraz ve vyšší rychlosti, by ho nejspíš z držáku vyrazil. Je teda pravda, že držák je umístěnej tak, že se hasičák vytahuje směrem nahoru, je to kovový a sám hasičák je poměrně lehoučký ale ty síly, který působí při nárazu na každý kilo hmoty jsou tak nepředstavitelný, takže za to, že by se nemohl uvolnit bych ruku do ohně nedal..:myslim

Odesláno

Mě jednou hořela 405tka. Kuna prokousala benzínový hadičky. Naštěstí včas přehořely zapalovací kabely takže to přestalo jet. Když jsem zvednul kapotu tak hořely kabely, hadice a baterka. Ulil jsem to vodou do ostřikovačů kterou jsem měl v kufru, ale RHP stále nevozím :-)

Ta ohořelá baterka pak ještě pár let sloužila :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...