Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2x se mi stalo, ze se mi pri velkem vedru vypla klimatizace+vetrak.. tj. stejny stav, jako kdyz zamcknu tlacitko OFF na ovladacim panelu klimatizace...

jela na AUTO .. musel jsem vypnout/zapnout a prepnout z rezimu AUTO na manualni, pak zase sla ..

nevite cim to?

diky za rady

Honza

Odesláno

Klimatizácia má na výparníku námrazový senzor,pri vytvorení námrazy na výparníku vypne klímu,kým sa námraza neroztopí.Skús menej chladiť:papa

Odesláno

no bylo to po sednuti do auta a vypla se po cca 5 minutach jizdy... venku asi 30°, klima na 21° ... takze dlouho nechladila.

kdyby se vypla klima, ale vypnul se i vetrak a nefoukalo to vubec :o

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, mám stejný problém, ale stává se jen pokud je venku okolo 30 a auto stojí delší dobu (4h+) na sluníčku. Pak je jedno jestli nastavím klimu na \"auto\", \"a/c\", nebo na \"eco\". Vždy se nejdřív rozběhne ventilace na vysoké otáčky a po pár minutách se vypne, pak za cca 3min zase zapne a za pár min zase vypne. Zkoušel jsem i nastavit otáčky ventilace, ale stejně se po chvilce vypne. Pokud jedu dál (jako na větší vzdálenost :)), za chvilku (asi jak se auto trochu ochladí) už funguje normálně.

Mám 307 SW 2.0HDI 100kW auto klima

Odesláno
Ahoj, mám stejný problém, ale stává se jen pokud je venku okolo 30 a auto stojí delší dobu (4h+) na sluníčku. Pak je jedno jestli nastavím klimu na \"auto\", \"a/c\", nebo na \"eco\". Vždy se nejdřív rozběhne ventilace na vysoké otáčky a po pár minutách se vypne, pak za cca 3min zase zapne a za pár min zase vypne. Zkoušel jsem i nastavit otáčky ventilace, ale stejně se po chvilce vypne. Pokud jedu dál (jako na větší vzdálenost :)), za chvilku (asi jak se auto trochu ochladí) už funguje normálně.

Mám 307 SW 2.0HDI 100kW auto klima

uplne presne tento isty problem mam aj ja. Najprv som si myslel ze mam malo chladiva a podtlakovy snimac mi to vypina. Ale potom som dal na novo naplnit klimu , ale problem sa opakuje. Zrejme to vyriesi len diagnostika. Pripadne bol uz niekto stymto problemom na diagnostike ?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar všem. Já mám malý dotázek tématu. Mám 307 1.6 2002vyr a manuální klimou a po naplnění se mi taky vypíná, ale stylem 30s chladí, 15s stojí a tak dále stále dokolečka.Bez ohledu na rychlost ventilátoru v kabině a teplotu venku i uvnitř. Zimu to dělá brutální, ale tohle mě zaráží. Neví někdo co by to mohlo dělat ? Díky za rady.

:D

[upravil dne 26/6/12 21:06 od josef.mrazek]

• O 7 let později...
Odesláno

Zdar, stejný problém s vypinající klimou (rozpálené auto na sluníčku) mám i já ve všech režimech, cca po 10km vše funguje. Na diagnostice v neznačkovém servisu byla chyba na čidle teploty interieru, avšak po výměmě problém přetrvává. Námrazový senzor vylučuji neboť celý systém větrání se vypne i když je režim ECO a klima nechladí.

Na koho se obrátit?

Odesláno
Před hodinou, Ševčovič napsal:

Zdar, stejný problém s vypinající klimou (rozpálené auto na sluníčku) mám i já ve všech režimech, cca po 10km vše funguje. Na diagnostice v neznačkovém servisu byla chyba na čidle teploty interieru, avšak po výměmě problém přetrvává. Námrazový senzor vylučuji neboť celý systém větrání se vypne i když je režim ECO a klima nechladí.

Na koho se obrátit?

ventilátor  má na sobě odpor který odešel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...