Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim chtel bych se tu zeptat jestli nekdo nema zkusenost s rezonovanim smerem od svodu nejsem si scela jistej zda to jde z nich ale nejspis jo protoze kdyz je poklepu nasadou od kladiva tak v nich rezonuje jakoby plech jedna se o motor 2.0 16v 100kw

Odesláno

Nechce se mi to ted hledat. Ale mam pocit, ze je to u 2.0 pomerne bezna vec. Nekomu to mozna dela vice, me jenom trosku, kdyz dam plyn na podlahu.

Melo by to delat to, ze svody jsou plechovy vylisek, v kterem jsou ctyri trubky. Na konci setkavaji a o sebe bouchaji. Nekdo se to pokousel svarit k sobe ty ctyri trubky, ale vetsinou to nema dlouhe trvani.

Ja to neresim, nicemu to nevadi.

Odesláno

Měl jsem to taky. Oprava proběhla u kámoše na dílně. Auto na zvedáku nahoru, aby se tam člověk postavil, sundali jsme kat, nabodovali to COčkem na autě a zatím pokoj. ;)

[upravil dne 1/5/12 19:36 od Dave_k]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Taky jsem majitelem 2.0 Gti a rezonance se mi už 1 rok projevují. Nikdo ještě v servise nedošel na to co to může být, ale jde to od svodů;-) zkusím poklepat kladivem, to je asik nejlepší řešení jak to zjistit. Překvapuje mě, že po tak dlouhém hledání na fóru jsem na řešení narazil a teď;-)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Když budeš koukat dovnitř tak uvidíš to co na obrázku.

Červeně jsou přepážky a modře jak to nabodovat k sobě. Případně i k plášti. :papa

post-1073-1410962505219_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...