Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím a omlouvám e že zakládám další téma s pokutou, právě mi přišla pokuta, v obci 59 km/h, nehodlám se vyhejbat, prosral sem to, tak at zaplatím, ale jenám se mi o to kolik bude dolu bodů když se jedná o 40ti tunu, jestli to je stejný jako na osobák nebo tvrdší, neví někdo?

Odesláno

Neměl jsem tu čest s tímto druhem přestupku,ale myslím si,že to pujde do správního řízení(pokud nebyl přestupek řešen na místě). Počítej s navýšením minimálně o 500kč.

Odesláno

Proč by to šlo do správního? To myslíš, že všechny fotky ze stacionárů jdou automaticky do správního? Podle mně si ho buď pozvou k projednání přestupku nebo jako onehdá v mém případě rozhodnou o výši pokuty \"od stolu\", bude ale mít možnost se proti tomu odvolat a teprve pak půjde přestupek do správního řízení.

Guest Scratch
Odesláno

odkladat, odkladat, odkladat :)

nebo se domluvit, 59 neni mnoho, to musel byt nejaky bukvicak, co se nudi...

Odesláno

Ono taky není jak se vyhnout pokutě, když se jedná o firemní nákladní auto.

Ale jinak je jedno jestli jedeš na motorce, osobákem nebo 40-ti tunou. Pokuta a body jsou stejné.

Dano406 - nepleť si pojmy přestupek řešen na místě a přestupek projednán na místě.

[upravil dne 27/4/12 08:26 od Laďa]

Odesláno
Proč by to šlo do správního? To myslíš, že všechny fotky ze stacionárů jdou automaticky do správního? Podle mně si ho buď pozvou k projednání přestupku nebo jako onehdá v mém případě rozhodnou o výši pokuty \"od stolu\", bude ale mít možnost se proti tomu odvolat a teprve pak půjde přestupek do správního řízení.

Právě jsem psal,že si myslím.

Odesláno

Dano406 - nepleť si pojmy přestupek řešen na místě a přestupek projednán na místě.

[upravil dne 27/4/12 08:26 od Laďa]

Nezmiňu-ji se o projednání,ale řešení.To je podle mne něco jiného.Jestli se pletu tak se omlouvám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...