Agia Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Ahoj všem, mam asi trošku hloupej dotaz, ale potřebuju to vědět. Po dlouhý době mam rádio, co hraje jen hudební cd a nejsem si jistá, jakou rychlostí to vypálit, aby to auto přehrálo bez problému. Nemam zkušenosti s továrníma rádiama, vždycky jsem měla jiný než origo z fabriky, takže netušim, jakou rychlostí to čte, kde to najít atd. Potřebuju si na víkend udělat pár cd (všechno mam samozřejmě v mp3, ehm) a nerada bych vyplejtvala x disků, než na to přijdu. Díky všem za odpovědi. Citovat
wojtěch Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 písničky vypaluju rychlostí 8x...... a neměl jsem problém.. čím pomaleji tím lépe.. Citovat
Vítek1 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 rychlost cteni s rychlosti zapisu nema nic spolecneho!! pal jak chces Citovat
Agia Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 Jasan, díky za rychlou odpověď. Měla sem právě zkušenost, že 8x zas už bylo na nějaký rádio pomalu, tak sem se radši zeptala, než pak na to zoufale koukat a zuřivě ladit rádia po cestě republikou. [upravil dne 26/4/12 19:51 od Agia] Citovat
MatrixChose Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Já teda odjakživa vypaloval vždycky naplno, pálil jenom na Verbatim a nikdy neměl problém Citovat
HonzaZ Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Ovšem pokud to budeš mít v formátu MP3, tak to rádio resp. CD mechanika nepřečte. Nejspíš asi nemáš radio na MP3 pokud je to rok 2004. Citovat
Agia Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 Však proto nechci ničit disky, páčto hodlám tvořit hudební a potřebuju využít všech deset, abych na to nacpala aspoň nějakej rozumnej \"jukebox\", než pořídim xcarlink. Citovat
koblih69 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Obecně čím starší mechanika tím lepší je pálit co nejpomaleji to jde - pamětníci vědí já bohužel pamatuju rozmach jednorychlostních vypalovaček Nicméně doporučuju vyzkoušet i různá média - protože barva vrstvy bývá taky důležitá. Modrý Verbatimy většinou jedou nejlíp. Citovat
Agia Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 Bohužel tu mam jen nějaký TDK a musela sem to nakonec udělat 16x, páčto pomalejší už vypalovačka nezná. Tak snad to klapne, až dojdou cíga, jdu to do auta vyzkoušet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.