Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jelikož mám tu možnost nákupu z eBay.co.uk a následné dopravy do ČR, tak bych chtel nabídnout své možnosti i dalším Peugeoťákům.

Cena se skládá z ceny na ebay + pošta po GB + rozpočtená část za nájem skladiště + poštovné do ČR + poštovné po ČR.

Vypada to dost, ale zas tak hrozné to neni, čim vice zasilek se naraz posle, tim je to levnejsi. Z Londyna mi chodi veci jednou mesicne, ale neni problém i casteji.

Cena i tak vyjde levneji nez u nas a hlavne se daji sehnat vzacne kousky....

Kozene i Garros interiery, MAXI kity, Pugsport, Supersprint svody a vyfuky...

Poridil jsem 15\" Ouragany za 3000kc + 1000posta, kozene sedacky...

Guest ollo2410
Odesláno

No zaujem bude, ja uz mam trebars na ebay vybrate brembo brzdy, len absolutne neviem ako na to. Ako si predstavujes priebeh toho nakupu? Napr. poslem ti link, ty mi nastrelis pribliznu cenu, objednas, poslem ti peniaze, posles cz/sk postou ku mne?

Odesláno
\"rozpočtená část za nájem skladiště? - kolik to cca dělá? Je v Anglii někdo kdo zboží při převzetí zkontroluje? Jak se řeší DPH? Díky

Co chceš z UK řešit za DPH???

Odesláno
\"rozpočtená část za nájem skladiště? - kolik to cca dělá? Je v Anglii někdo kdo zboží při převzetí zkontroluje? Jak se řeší DPH? Díky

Co chceš z UK řešit za DPH???

Na celnici můžou chtít dokázat, že jsi zaplatil DPH.

Odesláno

To byla snad jen reakce na pár TV spotů v poslední době o zásilkách z USA. Tam je to o něčem jiném.

To Machy_CZ: Taky mám zájem.:papa

Guest ollo2410
Odesláno

ako vidim vedeli by sme sa zozbierat na nejaku velku objednavku :) ..myslim ze tym by sa dost usetrilo aj na postovnom atd.

Odesláno

Ahoj, pronajem skladiste dela necelych 500kc/mesicne. Zadne DPH ani clo se v EU neplati, po dohode se da domluvit se znamym aby to zkontroloval, ale zatim z cca 100ky polozek nebyl zadny problem, jen jednou doslo k poskozeni pri preprave v CR.

Predstavoval bych si poslani linku, po vyhrani/nakupu penize, jakmile dojde zbozi na sklad dam vedet... Rozpocitala by se posta zaplatila a hura do cr, tam bych to rozposlal do cr a sr.

Dam priklasd dopravy... Zasilka do 20kg...cca 700 do 50cca 1200 (zalezi i na velikosti a poctu balicku)

v pstek mi prijdou zadni Crystaly i s dopravou za cca900, utekly mi supersprint svody za 3000, kotouce Brembo max mam tez z Ebay, vysly asi na polovinu co u nas, ale jsou tezke... 266vetrane tusim kolem 20kg zadni 247 cca 12 (odhad)

Jinak bych doporucil kouknout na stranku Ecosse (snad se pise takto) je to britsky upravce Peugeotu a ma skvele veci, v lete od nich budu brat bodykit na 306ku, od nich by to slo take vzit levne.

Elektronika je taky za babku, stejne jako pc komponenty... Jen je treba vymenit napajeci snuru

Komplet kozene sedacky maji asi 58kg.

Odesláno

Na celnici můžou chtít dokázat, že jsi zaplatil DPH.

Dobré ráno, do EU jsme vstoupili už asi před 7 lety...

Ostravaci tež :D ?

Kamarád objednával 14 hodinek ze dvou obchodů, v UK je nechal doručit známému a ten je potom poslal do ČR. Celnice po něm chtěla doložit fakturu (nevím jestli pro hodnotu hodinek nebo si ověřit zaplacení DPH), ale bezproblémové to neměl.

Odesláno

To je blbost, zasilky v ramci EU pres celnici nechodi....

Tak nejak napiste kdo by co chtel a muzeme dat dohromady objednavku... Pak vam to klidne dovezu do Sumperku na sraz ;-)

Odesláno

ja bych si rad obednal motor na 106ku 1.6 gti v anglii se prodavaj dost lacino ae momentalne na to nemam tak bych se chtel jen tak orijentacne na postovny jelizoz ten motor je dost tezkej.:)

Odesláno

Chlapi o sraze v Šumperku nic nevím. Jestli je myšleno sraz na závodech Ecce Homo, tak to se kona ve Šternberku, tak ať nejdete do Šumperka :D Tam nic není.

Jinak zkusím se mrknout na ebayi po ALU víčku nádrže a dám vědět :)

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...