Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Borci,

Kupil som P607 r.v.:2005 s kolesami 225/50 R17. Viete mi pradit nakolko by mali byt spravne nahustene??? Na stitku na dverach ja 2,3. No neviem ci to nieje malo alebo nejaka spodna hranica. Zatial som ich dal na 2,5. Co myslite ako by mali byt? a ako mate vy co mate 607 natlakovane?

Dakujem

Odesláno
Zdravim Borci,

Kupil som P607 r.v.:2005 s kolesami 225/50 R17. Viete mi pradit nakolko by mali byt spravne nahustene??? Na stitku na dverach ja 2,3. No neviem ci to nieje malo alebo nejaka spodna hranica. Zatial som ich dal na 2,5. Co myslite ako by mali byt? a ako mate vy co mate 607 natlakovane?

Dakujem

já když mám na štítku nějakou předepsanou hodnotu tlaku, tak na ni hustím pneu, předpokládám totiž, že tu hodnotu tam výrobce dal po nějakém zkoušení-testování...;)

Odesláno

Tak jsem se šel ještě jednou kouknout a nenaložený 2,3 předek; 2,3 zadek. Naložený 2,3 předek; 3,2 zadek pro pneu 225/50/17. Kdybych sem uměl dát fotku, tak sem ten štítek dám. A je to u 2,2HDi 98kW 6st manuál r.v.04

[upravil dne 25/4/12 11:07 od Charlie 607]

Odesláno

foukam predek 2.4 ,zadek 2.4 za normalnich cestovnich okolnosti 4os a to mam 225/50/17 michelin se standartnim vahovym indexem 94

pokud by vahovy index byl 98 coz doporuci ne kazdej druhej ,ale kazdej pneuservis , auto je pak neumerne tvrde , o dojezdovejch

uz ani nemluvim ty jsou na p607 nepouzitelne , potom je to auto tvrdy doslova jako prase a to jezdim po docela peknejch cestach

Odesláno

ze by 2.7 mela jinej vahovej index ?,mozne to je , s tim nastavitelnym tlumenim jsem se v p607 svezl jenom parkrat a zdalo se me to jeste tvrdsi \"komfortni nastaveni\" nez klasika a bylo to teda znat hodne , ale dulezita je tvoje spokojenost:aut

Odesláno

Je správně, že v pneuservisu kola nejdříve přefouknou na 3 a pak po pár minutách dopouštějí na požadovaný tlak, že se guma pěkně roztáhne a natáhle na disk?

Odesláno

jo guma je pěkně natažená, vypadá to, jak kdybych měl širší pneumatiku :) Jde o to, jestli je to dobrý postup? Asi ano, aspoň se kolo nebude podsekávat. Hustítě někdo dusíkem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...