Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravym chcem sa opytat zacalo mi svietit ABS ci to moze byt aj tym ze mam uz dost opotrebovane kotuce aj platnicky myslim ze uz skoro ide kov na kov ci by to mohlo stym suvisiet???

Dakujem :D

Odesláno

Né ani destičky ani kotouče, mnohem pravděpodobnější je prasklý kroužek ABS na homokinetickém kloubu a nebo vadné některé čidlo. Bez diag. to ale nezjistíš...

BTW: bývá dobrý zvykem napsat alespoň rok, motor...

Odesláno

seruste takze dnes som bol na DIA a auto sa nepripojilo nekomunikovalo ale mechanik mi povedal ze tych dia je 3alebo 4 typy na Peugeoty takze musim zohnat niekde inu on mal nieaku 2000 a potom univerzalnu a ani jedna nekomunikovala takze stale neviem co to moze byt :myslim

307,1.6-16V 80kW, r.v 2005

Odesláno

Kotouče ani destičky na ABS vliv nemají, ale docela mě zaráží, ač o tom víš tak s takovými brzdami máš odvahu vyjet na silnici.:fnuk

Odesláno

Ahoj . ABS by svítit při opotřebovaných destičkách nemělo, jen znak předních destiček a nebo zadních kotoučů.

Odesláno

Jinak, nemám manuál, respektivš schéma pojistek a potřeboval bych zjistit, kde je pojistka a jaká na klimu, u 407 Sw 2,0 HDi. Je to můj první pažout tak nevím, zda klima nefouká jen vlivem pojistky, nebo něco jiného. Topení jde normálně. Děkuju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...