Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za kolik volame u nas a za kolik za hranicema....

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja se s T-mobile \"peru uz dva roky\" a mam stale prd.

Je to asi tim ze nejsem \"nagelovanej\" gauner :D

Asi ctyri mozna sest roku zpatky jsem dostal jako VIP zakaznik cca 3hod volneho volani ale po dvou rocich me nejaka iniciativni pani zdelila ze nejsem pro ne zajimavej tak ze smula.V te dobe jeste neslo s cislem prejit jinam a protoze mam rozdanych cca 800vizitek a nejakych 400-500 lidi kteri komunikuji nemam jinou volbu.

Zrusit cislo je pro me proste problem.

Dnes jsem byl v PL ale tamni operator ORANGE neni prej ten co je v Rakousku pry to je jen shoda jmen :myslim

Tak ze jedine pro \"lepsi\" do Rakouska

A pro Charlie 1 nejde me to otevrit v nicem co mam v pc nainstalovano-asi toho bude malo ;)

Aaaa pri teto prilezitosti se musim rozdelit o dalsi pro me ne zrovna Ok zazitek menil jsem zl hned za hranicema a kurz byl vetsinou lepsi nez u nas ale OUHA dnes byl kurz v Pl 6,13 coz me prekvapilo nic mene co nadelam ale cestou zpatky byl v nachode naproti albertu kurz jen 5,88!!!!! Ja myslel ze me slehne :grr za 3tis kacek prodelek cca 120-130Kc

Manik ma proste smulu u nej uz nevimenim ani halir!!!!!

Tak ze i tady je treba koukat myslet a ......

Proste a jednoduse dnes jsem byl te povestny trouba co vstal a sel kupovat ...... :papa

Odesláno

Lihous otevři to normálně Office Word,nebo to tam někdo dejte v jiným formátu at se na to může kouknout!

kde mají ten kurs přes cestu naproti albertu?

Hadra máš pravdu je to tarif pro podnikatele a v naší skupině je 17 lidí a tohle je předběžná nabídka od operátora O2,budeme přecházet od T-mobile protože po2 rokách se na nás vysral,potřebujeme sehnat ještě lidi aby nás bylo víc a dostali jsme víc volných minut nebo internet v mobilu v ceně,čím větší plnění měsíčně v Kč tím lepší podmínky,faktura chodí každýmu na jméno zvlášt a každej si platí sám!:papa:papa

Odesláno

Charlie 1:Vcera to bylo hned u prechodu tem malinkatej baracek jak se to jmenuje ci pod co to patri nevim ale napsany kurz byl cca v 11,30hod 5,88Kc/1zl

Za nim maji celnici nejaky barak .... a dost caso tam stoji a kontroluji - stejne jako kolegove hned za hranicema v Pl :mrk

A k souboru nevim ale mam tam jen zobrazenu neprehlednou smes pismen carek a jinych znaku.

V kazdem pripade jak popisoval Hadra je to zajimave nic mene pokud zustane rozumny kurz eura tak bych videl pro sebe spis ten rakousky tarif byt bych musel zajet \"dolu\" :(

A koupit tel na 2sim.

Odesláno

Charlie 1: A tak to je dobrý, tohle by mně v životě nenapadlo. Nicméně když to funguje, tak je jedině dobře. Do toho bych se svýma dvěma číslama i klidně šel.

Odesláno
Za 250 včetně dépéhá mám u O2 1080 volných minut do všech sítí v jakoukoli dobu a sms o víkendech a svátcích v síti grátis,takže všude spíše volám.

Oprava není to 250,ale 225kč

[upravil dne 19/4/12 18:55 od Milan+]

Sorry, ze to sem pisem, nevyznam sa v ceskom trhu, ale z toho ci citam, vidim, je tohle kravina ...

Hod sem fakturu kde jsou volne minuty a mesicny poplatek :)

Ono totiz telekomunikacni operatori nejsou nejaké male SRO čky, takže spadaju pod protimonopolny urad, a ich ceny su regulovane, aby nevznikol z jedneho z nich monopol ...

Pochybujem, ze 225 kč / 1080 minut = 0,21 kč min = 0,008 Euro za min je povolene reguláciou :)

Odesláno

Charlie, ta směnárna je před starou celnicí. já v Polsku platím kartou, řekl bych, že to je nejvýhodnější. Jinak ten tvůj tarif nevypadá špatně, ale nic pro mě... :(

Odesláno

no a ja mam v anglicku obycajnu dobijaciu kartu, ak si kazdy mesiac dobijem £15 dostanem 100 minut zadarmo do zahranicia a kazde 3 mesiace mi este pripisu kredit hodnoty 10% za vsetko co som si dobil ... volam len domov, tunajsim len sms :)

Odesláno

Tak ja pridam cerstvou (dokonce jeste probihajici) zkusenost s Americkym T-mobile : za 50$ (tedy cca 900,-CZK) SIMka s neomezenym volaniM a sms v ramci zeme (celosvetove by to bylo za 60$) a datovym tarifem pro pristup na internet z mobilu s FUP limitem 100MB.

O tom,zda to je,ci neni vyhodne ci levnejsi,nez to,co sami mate si udelejte predstavu sami,ja napr. v CR T-debilu platim nejakych 750,-CZK za volani a sms (a neomezene to rozhodne neni) a asi 130,- za internet se stejnym FUP tedy 100MB.

Vse je s DPH.

Návštěvník
Odesláno

Mám 5 čísel u Vodafone.

1 dítě 125 volných minut + 250 sms + internet v mobilu s FUP 150MB

2 dítě 125 volných minut + 250 sms + internet v mobilu s FUP 150MB

3 manželka 50 volných minut + 50 sms

4 já neomezené volání + 50 sms + internet v mobilu 600MB FUP

5 sim karta v GSM zabezpečení objektu

Za toto všechno platím 2109,- vč DPH + mezi těmito 5 čísly volání a sms zdarma (nezapočítávají se do volných)

post-32385-14109623679678_thumb.jpg

[upravil dne 23/4/12 07:09 od kirkiz]

Odesláno

Ani bych se nedivil,kdyby tomu LubkO i přes fakturu nevěřil:o,taky už jsem mu ji posílal,že nevěří mému tarifu o kterém píšu výše. nějak mu to nešlo do hlavy,že je to možný a nejen tedy jemu,už mi pak ani nic nenapsal.

Máš to velice slušný.

Odesláno

No, tak jsem jim dneska zavolal že mám lepší nabídku a že je vše o ceně atd....a hle..najednou šla 50% sleva a celková optimalizace nákladů, čili sečteno podtrženo za míň peněz ( o 100 korun ) máme o 3 hodiny víc volání, o 250 SMS víc, a volání mezi sebou a na další 3 čísla zadarmo. Děkuji moc za inspiraci zde ve vláknu.:papa

Odesláno

Vazeni dnes se me ozvalo O2 s nabidkou .....

Neni to sic dokonale pocitani je bohuzel 60+60 ale vuci T-mobile T80 za \"jenom\" 550Kc po cca 10letech :papa

To bude Ok

Jak se tady napsalo Nebat se jednat ostre nikoliv slusne .....

Jsme v CZ bohuzel

[upravil dne 2/5/12 14:51 od Lihous]

post-36106-14109623832259_thumb.jpg

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak mně dneska vytočil Vodafone do běla. Jelikož ta nabídka platí do 20.4....čili rok jsem jim dneska zavolal co dál....a ono nic dál...standartní tarif pane. Takže jsem zvyšoval hlas, nakonec by šlo teda prodloužit nabídku o dva roky, ale chtěl jsem tam změny...a ono to nejde pane, tyhle tarify už nejsou. Nemáte někdo odkaz na nějakou stránku kde si napíšu požadavky nebo Charlie1 - co ta tvoje nabídka, nejsou nějaké nové informace? Chtěl jsem v podstatě statistiku volání + připojení pro noťas když mamina pojede někam ven atd.... A O2 mi nabídlo standartní tarif a úplně narovinu se mi nechce jednat s panákama na telefonu, kteří nejsou schopni poslat nabídku mailem.

Odesláno

Teoreticky pokud možná měsíc počkáš mělo by být něco co by se ti mohlo i líbit :super

Protože furt se všechno mění , všichni operátoři chtějí zákazníky a blíží se Léto :D

a každoročně příjde něco nového jak u VF,TM tak u O2

[Edited on 4/4/13 16:27 by velkybanan]

Odesláno

ja platim 30€ (cca 1130CZK) mesacne a volam kolko chcem, kedy chcem, kam chcem v ramci SK a celej EU (pevne linky aj mobily) zo Slovenska.

Neviem ci je to vela alebo malo, ale mesacne prevolam cca 1200minut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...