Guest Scratch Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 co si o tom myslite? uvazuju, ze bych to mel jako prehravac filmu, eknihu, i do prace na nejake maily, excely, wordy apod http://www.vykupto.cz/praha/4358-multimedialni-tablet-pierre-cardin-s-androidem?#utm_source=vykupto+List&utm_campaign=2b1ca62a8e-Newsletter&utm_medium=email [upravil dne 18/4/2012 12:11 od Scratch] Citovat
Usiak; Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Pod znackou Pierre Cardin sa predavalo 5 parov ponoziek v Lidli za uplne smiesnu cenu, takze tu znacku ani nepovazuj za znacku. Inac ma tablet zalostne malo pamate a cela ta stranka sa mi vobec nezda ok. Citovat
KapriQ Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Neviem.Ja si myslim ze to je slabe a naviac designovo blee.. Moj Samsung Galaxy S2ma lepsie parametre. Zober si ma to 256MB DDR.Procak je natom obdobne.Ma to displej rezistivny co znamena tlakovy,ktory sa uz dost nepouziva uz su skor len kapacitne.A tozlisenie tiez slabucke na 7\" displej. Zinvestuj a kup poriadny tablet, tak by som asi uvazoval ja .. Neviem ako by to pobralo filmy,asi v pohode ale praca s pismenkami na takom rastri by nebola asi moc dobra volba. A k tej znacke ,ani som o nej nepocul a to okolo tabletu asi v zivote ani neisla... Good luck [upravil dne 18/4/12 12:09 od KapriQ] Citovat
Rotorhead Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 tablet nehodnotim, ale ke znacce Pierre Cardin: zrovna nedavno jsem objednal damsky set hodinky a bizuterie a to co prislo je poutovy sunt. Jediny duvod proc mne to nemrzi je, ze to bylo zadarmo/za body v ramci vernostniho programu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Ty uz si sem myslim raz volaco podobne daval Ma zalostne slabe parametre na to ze je to tablet, ten procak este OK, otazka je jaky to je vubec processor, ale to je jedno, ale 256 MB ram, to je katastrofa. V otazke tabletu mam vicemene jasno. Minimalne IPAD 2, pripadne 3, kto neskusil, a neporovnal, nevie o com hovori, ta plynulost, prezerania stranok, to je bomba. Mam k dispozici firemni Tablet Samsung Galaxy P7500 10.1, co je v \"podstate\" nejsilnejsi Samsung pad, a priami konkurent apple = poviem to tak, s aktualnym androidom 3.0 honeycomb je to oproti IPADU katastrofa, hlavne to sekanie, po odblokvani ked vchadzam do menu, aj ked sa hybem cez web stranky. Android 4.0 ka by to mal razantne zrychlit (moj sensation je s nim neporovnatelne rychlejsi, a lepsi) ... Tak si v praxi vezmi, ze i Tablet za 500 Eur (samsung 10.1) ma problemi zo sekanim. Ako moze fungovat tamten cinskej no name zmetek ? Citovat
MACI Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Ty vole, rezistivni displej, to je dobre retro! Citovat
negrbob Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 A nechces tablet pujcit a zjistit jestli to ma smysl si jej vubec porizovat? V podobne cenove ralaci se daj najit zajimavejsi a lepsi kousky. PS: ja jej pouzivam akorat na zachode misto novin. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 me jde i o to, kdyz nekam pojedu na masine, abych netahal notebook, proste uspora mista ale asi se zacnu poohlizet po nejakem kvalitnim dotekoívem, velkem telefonu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Na všechno co píšeš ti stačí lepší mobil,mám Galaxy S 2 a všechno co píšeš kromě filmů využívam na mobilu. Citovat
KapriQ Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Ja mam tiez SGS 2 ... Aj filmy si natom obcas pozriem ked uz fakt niekde nemam co robit. Galaxy Note by pre teba nemusel byt zly .. Citovat
MatrixChose Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 HTC EVO 3D za 7k dost muziky Akorát ta baterka je k breku Citovat
MirekCC Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Galaxy Note není špatný, ale stojí okolo 10k. Baterky ve všech smartphonech vydrží do západu slunce MAX , já mám iPhone 4 a taky spokojenost, konečně mobil, který funguje jak má . Nebo si udělej kompromis kup si kindl a za zbytek ojetou S2 či S1:D, není mezi něma velký rozdíl, pokud se nemýlím [Edited on 19/4/12 13:30 by MirekCC] Citovat
kujon106 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Mezi SGS 1 a S2 je teda sakra rozdíl :-) Jestli tablet, tak iPad. Vousatou jedničku seženeš dneska už za pár korun a i se zamhouřenejma očima Pierra zadupe výkonem do země :-) Citovat
MirekCC Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Kujon106: Sry, tak to má o něco lepší procák Citovat
KapriQ Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Procak,graf. Cip,displej,mam pokracovat ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 znamej mi rikal iPad 2 , jsem se dival a jako pekny no, ale ta cena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.