Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tablet Pierre Cardin

Recommended Posts

Odesláno

Pod znackou Pierre Cardin sa predavalo 5 parov ponoziek v Lidli za uplne smiesnu cenu, takze tu znacku ani nepovazuj za znacku. Inac ma tablet zalostne malo pamate a cela ta stranka sa mi vobec nezda ok.

Odesláno

Neviem.Ja si myslim ze to je slabe a naviac designovo blee..

Moj Samsung Galaxy S2ma lepsie parametre.

Zober si ma to 256MB DDR.Procak je natom obdobne.Ma to displej rezistivny co znamena tlakovy,ktory sa uz dost nepouziva uz su skor len kapacitne.A tozlisenie tiez slabucke na 7\" displej.

Zinvestuj a kup poriadny tablet, tak by som asi uvazoval ja .. Neviem ako by to pobralo filmy,asi v pohode ale praca s pismenkami na takom rastri by nebola asi moc dobra volba.

A k tej znacke ,ani som o nej nepocul a to okolo tabletu asi v zivote ani neisla...

Good luck :papa

[upravil dne 18/4/12 12:09 od KapriQ]

Odesláno

tablet nehodnotim, ale ke znacce Pierre Cardin: zrovna nedavno jsem objednal damsky set hodinky a bizuterie a to co prislo je poutovy sunt. Jediny duvod proc mne to nemrzi je, ze to bylo zadarmo/za body v ramci vernostniho programu.

Odesláno

Ty uz si sem myslim raz volaco podobne daval :D

Ma zalostne slabe parametre na to ze je to tablet, ten procak este OK, otazka je jaky to je vubec processor, ale to je jedno, ale 256 MB ram, to je katastrofa.

V otazke tabletu mam vicemene jasno. Minimalne IPAD 2, pripadne 3, kto neskusil, a neporovnal, nevie o com hovori, ta plynulost, prezerania stranok, to je bomba. Mam k dispozici firemni Tablet Samsung Galaxy P7500 10.1, co je v \"podstate\" nejsilnejsi Samsung pad, a priami konkurent apple = poviem to tak, s aktualnym androidom 3.0 honeycomb je to oproti IPADU katastrofa, hlavne to sekanie, po odblokvani ked vchadzam do menu, aj ked sa hybem cez web stranky. Android 4.0 ka by to mal razantne zrychlit (moj sensation je s nim neporovnatelne rychlejsi, a lepsi) ...

Tak si v praxi vezmi, ze i Tablet za 500 Eur (samsung 10.1) ma problemi zo sekanim. Ako moze fungovat tamten cinskej no name zmetek ?

Odesláno

A nechces tablet pujcit a zjistit jestli to ma smysl si jej vubec porizovat?

V podobne cenove ralaci se daj najit zajimavejsi a lepsi kousky. :)

PS: ja jej pouzivam akorat na zachode misto novin.

Guest Scratch
Odesláno

me jde i o to, kdyz nekam pojedu na masine, abych netahal notebook, proste uspora mista :)

ale asi se zacnu poohlizet po nejakem kvalitnim dotekoívem, velkem telefonu :D

Odesláno

Galaxy Note není špatný, ale stojí okolo 10k. Baterky ve všech smartphonech vydrží do západu slunce MAX :D, já mám iPhone 4 a taky spokojenost, konečně mobil, který funguje jak má :) .

Nebo si udělej kompromis kup si kindl a za zbytek ojetou S2 či S1:D, není mezi něma velký rozdíl, pokud se nemýlím :myslim

[Edited on 19/4/12 13:30 by MirekCC]

Odesláno

Mezi SGS 1 a S2 je teda sakra rozdíl :-)

Jestli tablet, tak iPad. Vousatou jedničku seženeš dneska už za pár korun a i se zamhouřenejma očima Pierra zadupe výkonem do země :-)

Guest Scratch
Odesláno

znamej mi rikal iPad 2 :),

jsem se dival a jako pekny no, ale ta cena :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...