Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Leštění plastových světel - Jak na to

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem zajel u nás do lakovny a mám je za 2x500,- udělané....ale po vybroušení ,vyleštění ještě přestříkáno krycím lakem..

jsou jak nové....:super:super

Odesláno

O tom lakování sem se bavil s paní v krámě, kde sem nakupoval potřebné aparáty. Uvidím časem....jak dlouho to takhle vydrží. Případně se to udělá ještě jednou i s lakováním. Jen koukám, že máš rok 2007, to už si je měl zašlé taky??:myslim

Odesláno

dělal jsem to na vectře B caravan a také plexi na skůtru Peugeot satelis 125.

Tam je to hodně znát když přes to koukáš.....

To plexi u skůtra bylo za 800,-,ale to bylo poškrábané jak sviň .

Na mojí 307 zatím stačilo Tempo a hodně rozleštit .....je to paráda.

Návštěvník
Odesláno

Jo aha, mě se předtím nezobrazily ty poslední fotky a myslel jsem že ta třetí je finální, tak nic, beru zpět :-D

Odesláno

Já ten matroš mám taky nakoupenej doma všechno.. ale nějak se k tomu nemůžu dokopat :D Bojim se že to nerozleštim.. Nemám ten látkový kotouč je to problém ? :P

Odesláno
5. krok přeleštění kopřivovým kotoučem, pasta je klasický Tempo.

Dotaz od slováka - aký to je ten KOPŘIVOVÝ kotúč?Nejaký rozumnejší názov,alebo popis?:myslim

Odesláno

Dotaz od slováka - aký to je ten KOPŘIVOVÝ kotúč?Nejaký rozumnejší názov,alebo popis?:myslim

Přesně ten co píšu že nemám.. Látkový kotouč.. je to několik látek spojených šroubem do sebe..

BISPFSFL125_l.jpg

Odesláno

Já myslím, že to zmákneš i bez něj.

V mojí výbavě teda byl a pouzíval sem ho hojně....filcový kotouč jsem vyřadil z výběru. Moc rozehřeje ten plas a zůstala mi tam po něm takový malá \"spálenina\" i když sem to pak znovu přebrousil.

Odesláno

Samostatně ho asi mít nebudou. Zkus nějaké železářství. Já to kupoval u nás v jednom obchodě zeměřeném přímo na brusivo apod. Měli tam velký výběr těhlech hadráků.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...