Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sa pridam do bizardnych kradezi - dnes v noci mi niekto ukradol zadne sklo na mojom twingu :bacha rano som tam stal ale 5 min jak obareny a strkal ruku dnu ci mi nahodou nejb..... :blicismajlik

a to som parkoval oknom k chodniku po ktorom sa premava docela dost ludi, cez ulicu ale 100m od parkoviska sidli mestska policia. auto stalo medzi dvoma lampami - ani jedna z nich uz druhy den nesvietila - preco asi?

tak som volal policiu - pozreli spisalo sa ..... tam to asi hasne.

serie ma aj ta folia s atestom co bola na skle - jedna z draksich

v noci este k tomu prsalo tak mam mokry kufor ....

ale gola sadu ktoru mali hned pod oknom nevzali, ani nic ine .....

hold okno nelepene - len na gume - za minutu museli byt prec - ani nie...... este ostal lak orypany po paceni.

najlacnejsie som zatial zohnal samotne sklo za 70€ - neviem kolko bude stat guma a montaz ..... a folia :bojim

ma tak napadlo - skoda ze som nemal poplasne - proti kradezi auta na hovno ale tu by myslim urcite pomohlo. neviem co dalej - kde stym parkovat, ci ma vyznam ten alarm dat spravit ... nerad by som aby sa to opakovalo alebo zmyzlo zasa cosi ine. je mi z toho :blicismajlik

a to sa vcera vystahovala byvalka z bytu - potrebujem nakupit kopec veco do domacnosti ...... fakt na prasky toto :blicismajlik

serie ma na tom to ze na vrakaci sa da zohnat sklo ciste za 25€. ten kkt co to potreboval mohol mat spravenu opravu za cca 50€mna to takto vyjde s foliaou ratam okolo 120€ :bojim

[upravil dne 16.4.2012 17:22 od automale]

[upravil dne 17.4.2012 16:49 od automale]

Odesláno

JJ, na take auto zas davat folie,je zbytocne, vydrb sa nato, a v meste to je ok, takze to cakaj preliaceniny a podobne, ja kazdym dnom cakam kedy budem mat poskodene aj ja auto(uz sa to par krat stalo,ale zatial nic neukradli.

Inac tu v NZ,kradnu kable a cievky este aj zo starych skodoviek :D

K alarmu, urcite sa oplati, uz len kvoli tomu ze to zacne hucat, aj ked niekto chce tak ti naschval bude do toho kopat, kym to nevypnes..... :D mne za noc vrieska aj 10 krat... pak som minule nemal doma auto a susedom to aj chybalo,ze to nehucalo :D

Odesláno

praveze neviem co spravit - nieco mam odlozene v obalocke urcenej pre auto - olej poistka pripadne mensie opravy ...... a v lete to auto pouzivam obcas ako stan kedze sa v nom da spat. navyse ta zadna folia pri jazde v noci je na nezaplatenie - hlavne taka dodavka za zadkom je zazitok v takom malom aute - sletlo zo svetiel je neprijemne - na 205 som foliu nemal teraz hej a je to velky rozdiel - asi dam len sklo spravit a foliu v lete.

hlavne sa bojim ked to dam dokopy aby za mesiac nebolo zasa prec.

Odesláno

ha a vidis - dobry napad - vyleptane vin-ko

nepamata si niekto tu stranku kde sa to dalo objednat? poslali rovno sadu aj s kyselinou aj s nalepovacou sablonkou vinka .

[upravil dne 16.4.2012 22:13 od automale]

Odesláno
ha a vidis - dobry napad - vyleptane vin-ko

nepamata si niekto tu stranku kde sa to dalo objednat? poslali rovno sadu aj s kyselinou aj s nalepovacou sablonkou vinka .

[upravil dne 16.4.2012 22:13 od automale]

A rozešli jste se s bejvalkou v dobrym? Znám případy montážní pěny ve výfuku.:D:D:roker Krást zadní okno mi připadá divný. :D:D:roker Přední se známkou bych taknějak pochopil. :D:D:roker

Odesláno

Kody na sklech jsou dobrá věc, sice ti to auto nezachrání ale alespoň se pro potencionální zloděje stane méně atraktivní. Na svojí 407 jsem si to leptal a zatím ťuk ťuk nic se nestalo.

Odesláno

tak pokracujeme - tuto noc som zachranil jednej pani kolesa na P206. idem spat pozriem este von oknom a vidim ako cierne auto zastavi uprostred cesty /bocna komunikacia/ vypne motor zhasne svetla. tak cumim co sa bude diat. vybehne chlapik - a pome sa smotit a uz som nanho reval co tam robi - samozrejme zdrhol - cierne auto v ciernej tme - ani neviem co to bolo zac - dnes kazde druhe auto vyzera rovnako. samozrejme hned telefon na policiu - prisli tak za 10-15 minut - puklice ulozene vedla 206. pani parkovala tak 3 m od miesta kde ja. :bojim pozeral som bezpecnostne sroby nemala, ale mala este zimaky a na obyc. plechoch. a alarm tiez nemala. zacina ma to dobre srat.

Odesláno
:D Ma neser, to uz sa pomaly mam bat ze raz dojdem rano a auto na tehlach? :-D

Ak v NZ necháš auto cez noc vonku je to možné. Viem zaručene o dvoch prípadoch jedna Oktávia a druhá Fábia oboje elektróny a zostali na tehlách, ale je tomu už asi rok. Radšej si daj bezpečnostné skrutky :papa.

Odesláno

Judes- len zatim na sr som nedostal bezpecnostne na volvo :D a ani som moc nestretol,ze by niektore take volvo malo bezpecnostne....

Inac NZ je v poho, tam bud cele auto ukradnu,alebo len poskodia(pri parkovani) V tt je to o trosku divsie :D

Ma este napadlo nieco v NZ, teraz chodi jeden \"gang\".ktory vytipuju jednu ulicu a vsetkym prepichnu pneu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...