automale Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 tak sa pridam do bizardnych kradezi - dnes v noci mi niekto ukradol zadne sklo na mojom twingu rano som tam stal ale 5 min jak obareny a strkal ruku dnu ci mi nahodou nejb..... a to som parkoval oknom k chodniku po ktorom sa premava docela dost ludi, cez ulicu ale 100m od parkoviska sidli mestska policia. auto stalo medzi dvoma lampami - ani jedna z nich uz druhy den nesvietila - preco asi? tak som volal policiu - pozreli spisalo sa ..... tam to asi hasne. serie ma aj ta folia s atestom co bola na skle - jedna z draksich v noci este k tomu prsalo tak mam mokry kufor .... ale gola sadu ktoru mali hned pod oknom nevzali, ani nic ine ..... hold okno nelepene - len na gume - za minutu museli byt prec - ani nie...... este ostal lak orypany po paceni. najlacnejsie som zatial zohnal samotne sklo za 70€ - neviem kolko bude stat guma a montaz ..... a folia ma tak napadlo - skoda ze som nemal poplasne - proti kradezi auta na hovno ale tu by myslim urcite pomohlo. neviem co dalej - kde stym parkovat, ci ma vyznam ten alarm dat spravit ... nerad by som aby sa to opakovalo alebo zmyzlo zasa cosi ine. je mi z toho a to sa vcera vystahovala byvalka z bytu - potrebujem nakupit kopec veco do domacnosti ...... fakt na prasky toto serie ma na tom to ze na vrakaci sa da zohnat sklo ciste za 25€. ten kkt co to potreboval mohol mat spravenu opravu za cca 50€mna to takto vyjde s foliaou ratam okolo 120€ [upravil dne 16.4.2012 17:22 od automale] [upravil dne 17.4.2012 16:49 od automale] Citovat
Edison Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 To je opravdu smutná kuriozita. :-( Alarm... Mno... Jak by to začlo houkat, třísknou do toho a zdrhnou... Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 To je nepříjemný, až neuvěřitelný... Nicméně pokud nemáš momentálně nazbyt tak kup to za 25E z vrakáče a na fólii se vykašli, ne? Citovat
crazybiker Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 JJ, na take auto zas davat folie,je zbytocne, vydrb sa nato, a v meste to je ok, takze to cakaj preliaceniny a podobne, ja kazdym dnom cakam kedy budem mat poskodene aj ja auto(uz sa to par krat stalo,ale zatial nic neukradli. Inac tu v NZ,kradnu kable a cievky este aj zo starych skodoviek K alarmu, urcite sa oplati, uz len kvoli tomu ze to zacne hucat, aj ked niekto chce tak ti naschval bude do toho kopat, kym to nevypnes..... mne za noc vrieska aj 10 krat... pak som minule nemal doma auto a susedom to aj chybalo,ze to nehucalo Citovat
automale Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 praveze neviem co spravit - nieco mam odlozene v obalocke urcenej pre auto - olej poistka pripadne mensie opravy ...... a v lete to auto pouzivam obcas ako stan kedze sa v nom da spat. navyse ta zadna folia pri jazde v noci je na nezaplatenie - hlavne taka dodavka za zadkom je zazitok v takom malom aute - sletlo zo svetiel je neprijemne - na 205 som foliu nemal teraz hej a je to velky rozdiel - asi dam len sklo spravit a foliu v lete. hlavne sa bojim ked to dam dokopy aby za mesiac nebolo zasa prec. Citovat
ivanh Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Jednu dobu bola moda vypieskovany kod na sklach.... potom bolo auto menej atraktivne pre nenechavcov... Citovat
automale Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 ha a vidis - dobry napad - vyleptane vin-ko nepamata si niekto tu stranku kde sa to dalo objednat? poslali rovno sadu aj s kyselinou aj s nalepovacou sablonkou vinka . [upravil dne 16.4.2012 22:13 od automale] Citovat
Mildík Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 ha a vidis - dobry napad - vyleptane vin-ko nepamata si niekto tu stranku kde sa to dalo objednat? poslali rovno sadu aj s kyselinou aj s nalepovacou sablonkou vinka . [upravil dne 16.4.2012 22:13 od automale] A rozešli jste se s bejvalkou v dobrym? Znám případy montážní pěny ve výfuku.:D:roker Krást zadní okno mi připadá divný. :D:roker Přední se známkou bych taknějak pochopil. :D:roker Citovat
Judes Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Článok o značení skiel. http://www.autoalarmy.sk/clanky/znacenie-skiel-a-karoserie.html Leptacie sady tu. http://www.autoalarmy.sk/katalog/zabezpecovacie-zariadenia/znacenie-skiel-a-karoserie/ [upravil dne 16/4/12 22:33 od Judes] Citovat
automale Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 ok dik idem to pozriet to Mildík - ano rozisli sme sa v dobrom aj ked clovek nikdy nevie ...... Citovat
Mildík Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 ok dik idem to pozriet to Mildík - ano rozisli sme sa v dobrom aj ked clovek nikdy nevie ...... Tak hlavně, že to všechno dobře dopadlo :D:roker Citovat
ivanh Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Vidim ze sa zo mna stava dinosaurus. Ani som netusil ze sa kody daju leptat svojpomocne... ale ucim sa Citovat
Brizan Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Kody na sklech jsou dobrá věc, sice ti to auto nezachrání ale alespoň se pro potencionální zloděje stane méně atraktivní. Na svojí 407 jsem si to leptal a zatím ťuk ťuk nic se nestalo. Citovat
automale Odesláno 17. duben 2012 Autor Odesláno 17. duben 2012 tak pokracujeme - tuto noc som zachranil jednej pani kolesa na P206. idem spat pozriem este von oknom a vidim ako cierne auto zastavi uprostred cesty /bocna komunikacia/ vypne motor zhasne svetla. tak cumim co sa bude diat. vybehne chlapik - a pome sa smotit a uz som nanho reval co tam robi - samozrejme zdrhol - cierne auto v ciernej tme - ani neviem co to bolo zac - dnes kazde druhe auto vyzera rovnako. samozrejme hned telefon na policiu - prisli tak za 10-15 minut - puklice ulozene vedla 206. pani parkovala tak 3 m od miesta kde ja. pozeral som bezpecnostne sroby nemala, ale mala este zimaky a na obyc. plechoch. a alarm tiez nemala. zacina ma to dobre srat. Citovat
crazybiker Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Ma neser, to uz sa pomaly mam bat ze raz dojdem rano a auto na tehlach? :-D Citovat
Judes Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Ma neser, to uz sa pomaly mam bat ze raz dojdem rano a auto na tehlach? :-D Ak v NZ necháš auto cez noc vonku je to možné. Viem zaručene o dvoch prípadoch jedna Oktávia a druhá Fábia oboje elektróny a zostali na tehlách, ale je tomu už asi rok. Radšej si daj bezpečnostné skrutky . Citovat
Brizan Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Jo jednou jsem tu u nás na parkovišti viděl sedět nové mondeo na kotoučích. Dokonce ani cihly nepoužili:grr Citovat
pyrone Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 To su este gurmani ked daju auto na tehly. Inak sorry za vyraz, ale asi by som napaskoval zasobnik a ujebal ich Citovat
crazybiker Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Judes- len zatim na sr som nedostal bezpecnostne na volvo a ani som moc nestretol,ze by niektore take volvo malo bezpecnostne.... Inac NZ je v poho, tam bud cele auto ukradnu,alebo len poskodia(pri parkovani) V tt je to o trosku divsie Ma este napadlo nieco v NZ, teraz chodi jeden \"gang\".ktory vytipuju jednu ulicu a vsetkym prepichnu pneu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.