Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, 406 HDI 80kw RHZ dnes po prejdeni cca 20 km mi zacala svietit kontrolka abs fault , po vypnuti a zapnuti motoru kontrolka uz nesvieti viete mi poradiť čim to bolo sposobene ???

Odesláno

tady pomuze jen vestecka koule nebo diagnostika Peugeot Planet 2000, vsadil bych ale spis na to druhe

[upravil dne 16/4/12 14:33 od Ferry]

Odesláno

muzes se podivat na ozubene krouzky na prednich poloosach, jestli nejsou praskle, to je tak vse, co muzes vizuelne zkontrolovat, dalsi postup: viz. prispevek vyse

[upravil dne 16/4/12 15:19 od Ferry]

Odesláno

Asi tak jak píše ferry a třeba ještě kouknout na kabliky co vedou od čidel, pokud nemáš přístup k diag., vše je funkční a nebude se to opakovat, neřešil by sem to;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj mám rovnaký problém, vypisuje mi po naštartovaní ABS/ESP FAULT niekedy nie ale napríklad pri rýchlejšom rozjazde, prešmiknutí kolies to začne. všimol som si že mám preseknutý káblik na čidle pri prednom kolese ale servisák mi vravel že je to čidlo opotrebenia platničiek že to nemám riešiť. kde je teda čidlo ABS? na diag s tým samozrejme pôjdem ale chcem mať aspoň prehľad čo to môže byť

Odesláno

No ono je ot tak, že stejné destičky měla i 607 a tam byly i varianty se senzorem opotřebení. Pokud by tam dal někdo tyhle destičky tak budou pasovat, ale kabely by se nedaly nikam zapojit. Ale to už je asi velká haluz ;)

Odesláno

Pokud ti ABS fachčí normálně,tak to vůbec neřeš.Vzhledem k naprosto primitivnímu softu u těchto vozů je fault co chvíli něco.Já už to ignoruju.Nejdřív (to když jsem jej měl chvilku)jsem s tím jezdil na diag.do zn.servisu,drahý koníček,pak obtěžoval známé co daly za to prachy a chtěly taky i něco zpět,no a teď to prostě ignoruji.Pokud jede jak má,má vodu,olej tak o nic nejde.Jenom z tebe budou tahat prašulky a hovno zjistí,jak se tady stále dočítám.

Odesláno

no to nevim, ja mam auto asi 6 let a zasvitil mi fault jen asi 4x.....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

mě se rosvítila kontrolka ABS jednou a to když sem blbnul na mokrym trávníku... tam už ani abs nepomáhalo... zůstala svítit, jakmile sem 2x přišláp brzdu o5 na asfaltu ABS vyplo kontrolku a zaplo sebe

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...