johnypt Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Ahojte, 406 HDI 80kw RHZ dnes po prejdeni cca 20 km mi zacala svietit kontrolka abs fault , po vypnuti a zapnuti motoru kontrolka uz nesvieti viete mi poradiť čim to bolo sposobene ??? Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 tady pomuze jen vestecka koule nebo diagnostika Peugeot Planet 2000, vsadil bych ale spis na to druhe [upravil dne 16/4/12 14:33 od Ferry] Citovat
johnypt Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 rozsvietila sa mi pri cuvani, pri vytoceni volantu moze to byt sposobene tym? Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 muzes se podivat na ozubene krouzky na prednich poloosach, jestli nejsou praskle, to je tak vse, co muzes vizuelne zkontrolovat, dalsi postup: viz. prispevek vyse [upravil dne 16/4/12 15:19 od Ferry] Citovat
Dančák Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Asi tak jak píše ferry a třeba ještě kouknout na kabliky co vedou od čidel, pokud nemáš přístup k diag., vše je funkční a nebude se to opakovat, neřešil by sem to;) Citovat
nachtigall Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 ahoj mám rovnaký problém, vypisuje mi po naštartovaní ABS/ESP FAULT niekedy nie ale napríklad pri rýchlejšom rozjazde, prešmiknutí kolies to začne. všimol som si že mám preseknutý káblik na čidle pri prednom kolese ale servisák mi vravel že je to čidlo opotrebenia platničiek že to nemám riešiť. kde je teda čidlo ABS? na diag s tým samozrejme pôjdem ale chcem mať aspoň prehľad čo to môže byť Citovat
koblih69 Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Pochybuju, že bys měl na 406 čidlo na zadních destičkách Citovat
Ferry Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 cidla ABS jsou na vsech kolech, cidla opotrebeni desticek pouze na prednich. Citovat
koblih69 Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 No ono je ot tak, že stejné destičky měla i 607 a tam byly i varianty se senzorem opotřebení. Pokud by tam dal někdo tyhle destičky tak budou pasovat, ale kabely by se nedaly nikam zapojit. Ale to už je asi velká haluz Citovat
bara Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Pokud ti ABS fachčí normálně,tak to vůbec neřeš.Vzhledem k naprosto primitivnímu softu u těchto vozů je fault co chvíli něco.Já už to ignoruju.Nejdřív (to když jsem jej měl chvilku)jsem s tím jezdil na diag.do zn.servisu,drahý koníček,pak obtěžoval známé co daly za to prachy a chtěly taky i něco zpět,no a teď to prostě ignoruji.Pokud jede jak má,má vodu,olej tak o nic nejde.Jenom z tebe budou tahat prašulky a hovno zjistí,jak se tady stále dočítám. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 no to nevim, ja mam auto asi 6 let a zasvitil mi fault jen asi 4x..... Citovat
nachtigall Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 ahoj, je to už síce dávno ale ABS fault mi zdiagnostikovali ako chbnú RJ-kocku ABS takže som zohnal inú, naprogramovali ju a už to ide Citovat
Guest zelda93 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 mě se rosvítila kontrolka ABS jednou a to když sem blbnul na mokrym trávníku... tam už ani abs nepomáhalo... zůstala svítit, jakmile sem 2x přišláp brzdu o5 na asfaltu ABS vyplo kontrolku a zaplo sebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.