Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute chalani, stalo sa mi to už tri krát ... že som vypol auto a ventilátor chladiča ešte bežal ... asi tak 4-5 minút ... až potom sa vypol.

Je to nejaká závada?? Alebo prečo je to tak?

Diki

Odesláno

Ano presne, mam 1.6 HDI ... a čo znamená že je to FAPom?

Je upchatý? Nerobí mi to stále ... dúfam že to raz nebude tak že sa mi nevypne vôbec, lebo ma vystre ...

čo s tým mám robiť?

Odesláno

pred alebo po? ako viem kedy mi fap regeneruje?

ale či to nebude problém, že mi to spraví niekedy tak že sa mi už nevypne, či nie je upchatý a netreba to vyčistiť alebo niečo také ...

kurnik s tym FAPom :D

Odesláno

@Anry99: proste si musis nastudovat vlakna o fap, a 1.6 hdi aj ked je toho par prispevkov,ale pochopis;-)

P.S: a hlavne si daj do podpisu prislusne info;)

[upravil dne 16/4/12 06:46 od merlin99]

Odesláno

Vykonam chalani, ja som len chcel vedieť že kedy viem že sa mi to FAP regeneruje ... ked mi hore napísal, že či mi to robí počas alebo po regenerácií ... ale ako viem kedy mi FAP regeneruje?

Odesláno

Poznáš to pouze dobrým uchem a citem pro auto, když probíhá regenerace tak auto zpravidla je trochu hlučnější a méně jde za plynem. Ventilátor se po vypnutí zapalovaní točí proto že chladí fap který je v případě 1,6HDI přímo za chladičem a napomáhá tak k jeho vychladnutí protože při regeneraci se podstatně více zahřívá....

Odesláno
uz ti aspon 5x bolo povedane ze je to ok...

a pouzi tl. hladat... o fap.e je tu popisane toho mrte...

je to ok, nestresuj...

to auto si si do podpisu stale nedal...

Ja chcem konrétne vyjadrenie na ktoré sa pýtam, to je také tažké?

Od toho asi fóra sú nie?

Tak myslím že sa dá reagovať aj nepodráždene a normálne ... ešte som si do popisu nedával ešte som sa s tým nehral, práve idem

Odesláno

Tak asi takhle, auto bez nafty ti taky nepojede stejně tak při regeneraci se ti bude točit ventilátor, to jsou fakta se kterými nic neuděláš. Regenerace je naprosto běžná věc a není to nic na závadu - prostě běžná automatická údržba filtru.;)

Odesláno

Tak tak, hlavne si tu precitaj poriadne o FAP-e. Je tu toho ako dreva. Skore je otazne ake dlhe cesty robis, pretoze to ze sa ti to stalo uz tri krat znamena, ze si prerusil regeneraciu. Ak jazdis kratke trasy, tak to bude casom problem.

Odesláno

AnRy, tu nikto nereaguje podráždene, len Marcel ťa už stopol v tvojích nekonečných otázkach.

Ak ti Přema napísal, že je to normálny proces tak už to ďalej nerieš a ber to ako písmo sväté, no tebe to nestačí a potrebuješ, aby ešte aspoň 20 ľudí potvrdilo, že to tak má byť.

Tak isto si sa vypytoval v téme \"chyba ESP tempomat\" ktorú si založil, ale už si nedáš ani tú námahu napísať v čom bol problém a ako si to odstránil. Netreba len brať ale aj dávať. :papa

Odesláno
A berie sa to potom v podstate ako vada alebo nejaka chyba?

Či je to normálny stav vozidla

Je to normální stav vozidla a až bude FAP špatný, tak se ti objeví hláška display.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...