Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa spýtať, keď nainštalujem pp2000 do booku, ako sa potom používa v aute...musí byť naštartované, alebo nie....čakám aj reakciu rady starších najmúdrejších, ktorí sa tu stále otočia proti mne..a zas ma tu sprdnú, lebo zožrali múdrosť sveta...nej ich čert berie...potrebujem len radu jednou vetou...pýtam sa preto, lebo páčku som už švihol do auta z nedočkavosti, zatiaľ po naštartovaní žiadna hláška, ale dia z číny už je 6 dní na colnici v BA

Odesláno

nie, pri nastavovani temopomatu nemusis mat nastartovane. ci nesmies - to neviem, vzdy ked nieco nastavujem nemam nastartovane.

btw. k softu, dufam ze na booku mas win xp,kedysi to na inom nebezalo, ci to rozchodili na W Vista/7 som nesledoval.

Odesláno

ešte som nedočítal vlákno s dia, má cca 65 strán dostal som sa ku 15, ale PP2000 je vraj verzia 25, tak neviem či pôjde na w7, ak nie, nie je problém si hodiť na hd aj xp-čko..

Odesláno

s xp ide v.25 fajn, s Vista/7 som neskusal .. pouzi virtualbox alebo vmware a mas pokoj:) inak co si sa s niekym z okolia nedohodol ze ti to aktivuje?

[upravil dne 15/4/12 19:51 od merlin99]

Odesláno

nie, chcem si sám..dík za rady, takéto k veci si vážim...a všeob, keď napichnem dia má byť motor off a kľúč má byť v akej polohe?

Odesláno

chlapi nič proti nikomu, chcel som len radu ako používať dia, poradili mi merlin a piťo, ostatné komentáre majú pre mňa nulovú informačnú hodnotu :papa

Odesláno

no Fifi ja by som na tvojom mieste zvazil slova :( ja mam tiez PP2000-diagbox a rad ti pomozem ak budem vediet, ale ked budes mat problem a dia ti aj napise co to je, aj si namerias hodnoty tak sa nepohnes a Straki je jeden z mala (ak sa to bude tyka motora tak asi jediny:myslim) co ti bude vediet pomoct....

Odesláno

A tak proč si nazval Strakiho \"prezidentem vesmíru\" ?? Tohle nějak nechápu , když ses ho ani neptal...:myslim:myslim:bojim

Těmito kecy si moc kolegů co ti poradí nezískáš....

[upravil dne 15-4-12 20:21 od Přema]

Odesláno
keď budem žiadať nadprirodzené rady, požiadam strakiho, premu...a následovníkov a spol...

myslim si ze po takomto spravani sa k skusenym clenom fora uz ani ziadat nemusis...

takto by si sa chovat nemal, od tychto ludi sa mozes iba naucit...

takze sa nediv ze sa ti tu uz moc s radami hrnut nebudu... maj sa...

Odesláno

Viem že straki je odborník...viem uznať kvality, ale nejako sa to tu zvrhlo...koniec koncov už som aj strakiho nie raz pozýval k môjmu autu, ale o to nejde, ale snažím sa pomôcť si sám s radami ochotných a nie so zosmiešňovaním nejakých riťopcháčov strakiho a premu

Pozor na slova

[upravil dne 15-4-12 20:28 od Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...