Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ztráta výkonu a zvýšení spotřeby při větším výkonu

Recommended Posts

Odesláno

Jedná se ojetý Peugeot 307 SW 1.6 HDI 110 k/80 kW s FAP, rok výroby 2007. Auto nebylo zřejmě dobře udržované.

Po 1. výměně oleje byly v servisu vyměněny tyto díly: EGR ventil, váha vzduchu, turbo.

Závada je stále stejná: Při klidné jízdě po městě vše v pořádku. Po ujetí cca 15 km na dálnici náhle stoupne spotřeba paliva téměř na dvojnásobek, sníží se výkon. Auto nehlásilo žádnou poruchu.

Okamžitě jsme zastavili, nechali volnoběh. Po otevření kapoty jde zpoza turba bílý slabý kouř.

Po vychladnutí jsme pomalou jízdou dojeli zpět domů. Vše se zdálo být v pořádku.

Má někdo podobný problém? Děkuji Dan.

Odesláno

tie vymeni v servise sa mi zdaju trosku prehnane, pokial ti auto islo v poriadku a nehlasilo ziadnu poruchu na palubnom PC. :myslim Nemas ten \"servis\", vymenu dielov este v zaruke? Ten dym od turba by tam asi nemal byt... :nevim

Odesláno

Však se v tom hrabali v servise pěkně dlouho. Vyměnili turbo, všechny filtry, EGR ventil........Až autorizovaný servis Praha Veleslavín na to kápnul. A to jsem byl rozhodnutý \"vykuchat FAP. Asi půjdu příště rovnou ke kováři. Dan.

Odesláno

Teda, vy jste fakt prdlý.......:P Já jsem rád, že je klid a fáro šlape jak hodinky.

A pro straki 007. Ta výtka s VINEM byla na mě? Klidně ho napíšu: VF33H9HZC84951925

Odesláno

Ja jsem nechtel vin:myslim:myslim

Jinak budes opravdu prvni ktery ztracel vykon diky nadrzce s aditivem.Mam nekde v garazi vyhozene asi tri kusy.........jsi mohl napsat:myslim

Ale ono je snad nejdulezitejsi ze mas to v cajku a jezdis.

Tak at te neceka neco dalsiho zatim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...