Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci dnes semi stal průser na přednim kole semi přetrhli 3 šrouby a ulomky zůstaly utopene v náboji. Chtěl jsem ze zeptat

1. šli by šrouby odvrtat?

2. jde použít jdetý náboj i z nového modelu?

?????

Odesláno

\"slimáka\" bohužel nemám a na můj nzor to odvrtat mi bylo řečeno že to nejde že ty šrouby jsou z trvdé ocely.

Proto se ptám zda je to pravda nebo to odvrtat půjde..

[upravil dne 10/4/12 16:44 od Barney]

Odesláno

naboje jsou stejny, dal bych asi komplet tehlici, nez lisovat ven a zas zpatky naboj a lozisko (to bys musel dat novy, protoze se pri vyndavani nejspis poskodi)

Odesláno

Tak určitě si jí zamlouvám ale potřeboval ybch počkat do zítra zkusím to ještě odvrtat. Jsme stále nepracující student takže každá koruna která jde do světa je promě moc ;)

Poku by to nevyšlo Vezmu jí..

Odesláno

Pokud nečouhá ani kus tak to znamená, že bys mohl díru v kotouči použít pro vystředění vrtáku, takže bych vzal vrták vhodného průměru tím bych si udělal důlek a odvrtal to dál menším vrtákem - začal bych cca 9 a pak by se vidělo. Nebo menším a použít vytahovák, ale nevím jestli by to šlo. Každopádně by se vyplatilo to před tím zahřát.

Odesláno

Uvidím zítra tomu dám šanci a budu se modli aby mě to vyšlo... Ted mi prosím vás řeknete důvod proč se šrouby přetrhly.

Jsou tam ALU 17\" 225/45 ET 35 podně jsem dal podložky 25mm šrouby měli od kuželu po konec závitu 5cm. na autě byli necelý týden a přestřihli se. 2 se přestříhli a 1 jsme při sundáváni přetrhl cím se to stalo? málo namazané? ale žeby za týden takto zatuhly?...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...