Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zaujima ma este jedna vec,

motor ma cca 80000km a pri akceleracii sa pri zohriatom motore pravidelne oziva klepot.Uz som pocul 4 take iste motory a ten zvuk je zhodny.Vsade mi tvrdia,ze to je normalne...mam pocit ze nie...Myslim,ze to ide niekde od kluky...Vie niekto poradit?

Kamosovi sa to vraj zacalo ozivat na Berlingu po 40000km a vraj sa to dalej uz nezhorsovalo...Dik za info

Odesláno

Zřejmě jde o klepot venitlů.

Jestli je to už při 80tis.km tak to je teda asi na generálku, nebo ten motor má spíš 80tis. + 100tis.

No ale jestli je to jen při akceleraci, tak to asi bude něco jinýho, to poradí větší odborníci než sem já.

Ale každej motor dělá větší bordel při akceleraci, to asi chyba nebude...

Odesláno

Vdaka za nazor,nemyslim ze ventily...ide to zdola...kilometre podla stavu celeho auta sedia...je ako nove...skor to typujem na ulozenie kluky...

Odesláno

Měl jsem stejny problem u P306, 1.4i rok 97 a najeto 110000km. Byla to klika. Necha se s tim jezdit, ale stvalo me to !! Nechal jsem to opravit - Prebrus kliky a vymena kluznych lozisek a vse kolem kliky + olej a filtr. Nyni klidek, ale stoupla mi spotreba.

V servisu mi rekli, ze P306 motor 1.4 je to relativne casta zavada !!

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...