Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

za 4 lůžkový dvoj pokojový apartmán 55 euro, takže z toho nějak vycházet, ale byly tam i za 80, lacinější než 50 moc ne, spíš vůbec. To je potřeba víc na jih.

Odesláno

hej hej minulý rok som tam bol, tak sa mi tam zapáčilo, že tam idem, aj tohto roku, dokonca ten istýá penzion, len o poschodie vyššie, lebo nás ide viac.

post-39810-14109625562429_thumb.jpg

Odesláno

ozzy vďaka, už som to písal plánujem vyliezť na Sveti Jur a tam odfotit pežotika. Ináč v Maríne som bol na zmrzlinu. Jedna kôpka 1€ ale chuť a atmosféra na nezaplatenie.

post-39810-14109625563075_thumb.jpg

Odesláno

Tam sme boli tri krát. Je to jedno z mála miest kde je otvorené more. Pekné je to pár kilometrov pred Primoštenom, obce Bilo, Dolac, a čast Topli bok. Ale je tam klud, niesu tam ani obchody. Do obchodu treba jazdit do Primoštenu. Zato prázdno pri vode.

Odesláno

Tak vypadá to, že nám odřekli 2 lidi. A nejsme nadšení, že budeme platit cestu sami. Je to sice na rychlo ale kdyby se to někomu hodilo a chtělo se (nejlépe nějaký pár, my jsme 27 a 25) , mohli by jet s námi. Auto bereme my. Jde o to, že by jsme si rozdělili náklady na cestu. Ubytování by jsme si mohli sehnat každý zvlášť a zase zpět spolu. Tak kdyby někdo chtěl nebo měl zájem, prosím přes sz a domluvili by jsme si podrobnosti :)

Máme v plánu ten Primošten nebo okolí, ale klidně se můžeme posunout o pár km níž nebo výš...

Odesláno

Tak mi ideme 22.07.2012 na noc, resp. rakuske hranice chcem prekrocit 23.07.2012 .

Ideme na ostrov VIR. Budeme sa zdrzovat striedavo tam, a striedavo v Zadare...

Pri Primošteny sme boli naposledy, resp. v Grebaštici, tj medzi Šiebnikom a Primoštenom.

Budeme asi do 31 veho :)

Odesláno

Tak já opět na Istrii k Vrsaru, jezdíme tam roky, do caravanu, místo přímo u moře. Už se nemůžeme dočkat. Odjíždím ve středu večer 25.7 a budeme tam do 11.8. - 17dní :papa

Odesláno

Taky se nemůžeme dočkat :D

Nechce se mi jet v pátek a tak si to o den prodloužíme a jedeme už zítra.:D:D

Lubko : taky možná nějakou noc přespíme na Zadaru, ještě uvidíme :cool:

Odesláno

No super :)

Mi ideme autom tiez sami, pre mna je to aspom klud, mladej nemusim hovorit, ze si nema balit vela vecí :D Nikomu sa nemusím prispôsobovať, a vo finále mladá hned zaspí, a celú cestu mám vnoci klud :D

Ja tam par dni stravim asi aj na lodi, odhadem cca 4 dni, to budem na vire, do zadaru budem chodit tak pomedzi :) Plus urcite pochodime po okoli, ja v Chorvatsku vetsinou idem kazdy den na inu plaz / miesto ...

Odesláno

Lubko: To jo, měli jsme jet s rodinou ale domluva jako vždy na hov.o tak jsme řekli ať si jedou sami, my taky jedeme sami a bude svatej pokoj. Teď jsem vstával, tak večer budu snad v poho na cestu.Přes Rakousko po dálnici to za mě vezme mladá, trošku si orazím a ráno už budeme schánět nějakej nocleh :D:D

Odesláno
Já už v neděli tramtadadá taky. Jen je škoda, že tam člověk nemůže jet častěji, Možná jestli se dožiju nějakého důchodu.

Máš recht, klidně bych si to dal i 3x za léto :D:D

Odesláno

Tak zajtra, resp. v nedeli odchadzame na noc ...

Nakonec som sa rozhodol ze to dame cez madarsko ...

Ale nepojdeme cez budapest, pojdeme cca 60 kilometru mimo dalnice. Nechce se mi platit ta nesmyselna Slovinska dalnicny, za 30 Euro. U madarov som si dialnicu zaplatil v pohode z domu, cez net www.virpay.hu na 10 dni, vytlacil certifikat, a v chorvatsku uz platim na mytnich branach :)

Auto som dodneska pripravoval, tak hadam bude OK. Dostalo fungl nove brzdy (ferodo malo v AK 50 percentnu zlavu) = takze komplet kotouce dopredu, dozadu, aj platnicky,brzdovka, novy olej, filtry, nove doplnena a vycistena klima, novej kabinovej filtr, svicky, nove sterace bosch, doplneny vsechny kapaliny, dofoukane rezervne kolo, pridelan drzak na mobil, ktrej bude slouzit jak navigace, aktualizovany mapy :)

Zajtra polovicka este vycisti interier a okna, zoberiem si rezervny kluc od auta, a moze sa ist :D

Ja pre istotu soferujem vecsinou sam ... A rano v cca 6 si nekde v chorvatsku na pumpe pospim, na 1-2 hodky. To mi vecsinou staci, a viem fungovat cely den :D

Dnes sme este lestili a voskovali lod, co bude brat svagor, takze i ta je pekne leskla a pripravena na plavbu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...