Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobra cena ,mam nieco podobne ,inak medzi otaznik a odkazom(http) daj medzeru potom pojde ten odkaz zobrazit len kliknutim na neho teraz to treba kopirovat

[Edited on 17/4/12 21:06 by krtek 2]

Guest Džůny
Odesláno

Tak gratuluju. :D

Já si kódy vyblikat nemůžu, bo mám ŘJ Sagem... takže co teď. Zariskovat a vyměnit MAP?

Guest Džůny
Odesláno

OK. Na dia jsem chtěl jít, ale tady v servise po mně chtěli 600 Kč. A to je dost peněz.

Příznaky mám stejné, takže by to MAP být měl.

O víkendu budu rozebírat i rampu, tak snad budu moudřejší.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže jsem ten kat koupil a nechal navařit.auto přestalo smrdět:D Ale co mě zklamalo je zvuk.Měl jsem tam vybraný kat a myslel jsem že když dám nový tak to bude mít lepší zvuk.Je to dost dunivý a když vytáčím rychlosti tak i dost slyšet.Jaký máte zvuk vy?V jiné 406ce jsem nejel takže nemůžu porovnat.Může dunět středový nebo koncový díl?Někde jsem tu četl že když odpojili středovej a koncovej díl,zvuk se nezměnil.Tak nevím.Každopádně tam nemám žádnou díru.Ale je to hluboký jak kr..a:(

Odesláno

vlnovec tam neni je to riesene cez tesniaci kruzok a spoj drzia sroby s spruzinami(ktore zabezpecuju kyvavy pohyb)

a stym zvukom tazko, ked som ho kupil tak sa mi zdalo super tiche a kludne ale teraz mi to huci subjektivny pocit :D tazko podat objektivny nazor napr ten 2.0 rfv mi pride z vnutra tichsi ,treba asi vyskusat ine 406 s tymto motorom nazivo aby si to vedel porovnat

[Edited on 12/5/12 14:51 by krtek 2]

Odesláno

V místě toho spoje to docela často taky profukuje. Chtělo pořádně prohlídnout, ale možná bych před tím požádal nějakého klubáka a poslechnul si jiné auto s tímhle motorem.

Odesláno

Kat mi měnili v servisu,protože jsem nepovolil šrouby s pružinamy.Šrouby vyměnili a kroužek nový.To bych asi vyloučil.Né že by to auto řvalo ale ten zvuk je divnej.Tak nějak jsem čekal že uslyším jen motor a ne dunění a při ubrání plynu lehkou rezonanci jak u laďáku.Když tomu naložím tak to má zvuk pěknej ale já chtěl mít tichý auto:fnuk

[upravil dne 12/5/12 19:42 od trsoliny]

Odesláno

jeste jen chci dodat ze auto s novym katem lip jede.A nejde jen o pocit ale o vyzkousene trasy a vypozorovane otacky.Takze co se tyce otazky vybrat nevybrat kat,moje rada je jasna.Dat novy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...