Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.mám nějaký problémy s cukáním motoru a tak jsem se dal do vyčištění krokovýho motorku.První zděšění bylo že tam byl ožvejkanej šroub na hvězdičku a jako na potvoru ten spodní.Takže jsem nakonec vzal plátek s pilky na železo a vypiloval drážku na šroubovák.Pak už to šlo povolit.Krokáč jsem vyndal a vyčistil lihem.Píst byl úplně černej.Po namontování jsem nastartoval a otáčky se zdržely kolem dvou tisíc a pomalu klesaly s ohřívajícím se motorem až spadly na nějakých 800-9OO.Nebylo to při jízdě ale v garáži.Je to normální s těma otáčkama?Přikládám to tomu že jsem ho vyčistil a bylo to první nastartování.Co si o tom myslíte?Díky za názory

Odesláno

Otáčky ráno dobrý.Po zahřátí motoru opět dvakrát cukání a následně rozsvícená kontrolka dia,Takže krokáč vyčištěnej tak buď je v háji anebo to dělá něco jinýho(svíčky nový,filtr vzduch taky).

Odesláno

No ten krokáč jsem čistil tak že jsem do něj nastříkal WD 40 a nechal jsem to v něm 10 min pak jsem to vylil a celý postup 2x. Někdy mu to ale taky nemusí pomoct a je už v háji. Asi by to chtělo na diagnostiku aby jsi takhle neměnil půlku auta. Ještě by to chtělo vyčistit tu škrtící klapku.

Odesláno

Klapku jsem čistil a na dia to vypsalo chybu: Přechodná závada : Funkce regulace bohatosti směsi.ještě jsem tu četl že při odpojení a následujícím zapojení krokáče se má aktivovat nebo serídit tím že se zapne klíček na patnáct sekund pak vypnout a znovu zapnout a nechat než se auto ohřeje a pořádně project,To jsem ale neudělal.ještě jsem četl že na to cukání pomáhá snížit odtrh na svíčkách.Svíčky mám nový podle předepsání

[upravil dne 8/4/12 17:35 od trsoliny]

[upravil dne 8/4/12 17:37 od trsoliny]

Odesláno

Tak jsem dneska vycistil krokac,zmencil odtrh svicek na 0.6 ale to asi vratim na 0.9 a podle navodu na foru ho nastavil.Zmena zadna.po zahrati motoru zacne cukat a volnobeh obcas houpe a nekdy chcipne.Takze jdu obednat novy krokac.Kdyz to nepomuze tak jeste asi vymenim cidlo vzduchu na sani a mozna zelene cidlo teploty.Pokud ani to nepomuze,skusim odpojit lambdu.A nakonec asi servis.Budu sem zapisovat zmeny,treba pro inspiraci ostatnim kteri maji podobny problem.Jeste se zeptam na nazory ohledne rampy.Pokud by to delala ona tak by prece muselo auto cukat v tahu porad.Me to krasne toci od spoda az do maxima.Zacne cukat pouze kdyz to hodi tu chybu,ale bohuzel je to pri zahratym motoru treba 10krat behem deseti km.Nikdy to neprestane ject ale ten pokles vykonu me teda dost vadi.

Odesláno

nebude lepší raděj diagnostika než kdo ví kolik za nový krokáč a pokuse co to může být nechci tě podcenit vím že se ti to podaří opravit jen tě to bude stát kopku peněz hodně zdaru ;)

Odesláno

par prispevku vis jsem psal ze jsem byl na dia a co to vypsalo za chybu.takze jestli ty jses schopnej vycist dil ktery je treba vymenit tak pis.Ja s toho moc nevycetl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...