Driver Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Stáhnul jsem tabulku kodů motorů, je to seřazeno podle modelů. Je tam uveden motor, jeho kod, znaky ve VINu ?, výkon a poslední sloupek je myslím kod převodovky? MOTORY Citovat
Jirkap Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem Driver Stáhnul jsem tabulku kodů motorů, je to seřazeno podle modelů. Je tam uveden motor, jeho kod, znaky ve VINu ?, výkon a poslední sloupek je myslím kod převodovky? MOTORY DÍKY Myslím, že to někdo potřebovat bude zrovna jako já Citovat
Háďa Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 díky.... škoda jen, že tam nejsou motory na 405ku:( seznam s kódy motorů (nejen) na 405ku je na http://mypugclub.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/eng_code.pdf ale není tak pěkný jako ten Driverův [Editován dne 6/5/05 Háďa] Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Je v tom dost chyb, hlavně ve starších typech. To \"Stelkode\" by měl být štítkový údaj, u 205 nesedí snad v jediném případě... Pod \"Gearkasse\" je typ převodovky, to \"Hk\" nevim. Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Háďa: jestli ti chybí 405, tak hledej, šmudlo. Na tom katalogu dílů máš všechny, vč. štítkových údajů, jen to všechno proklikat a opsat. Ale aby ti to pak zase někdo nevyčet Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Jo, dobrej postřeh, ty koně seděj. To mě nenapadlo. Citovat
Háďa Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 oddie: ok, zkusím něco vydolovat z Workshopu...máš na mysli, aby mi někdo nevyčetl moc velkou aktivitu?:D:D:D Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Z Workshopu ne, tam je taky dost kravin, spíš z CDPR... Ale fakt je, že to můžeš zkombinovat, ve Workshopu je to přehlednější Na CDPR to najdeš vždycky jako \"motor\" - ke každému typu je tam označení - orig. \"kennung\" - to je ten správný štítkový údaj. Na CDPR je to vč. alternativ. Ale blbě se to hledá. Citovat
Driver Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 Zkuste to kdyžtak někdo opravit, myslím že by to bylo dobrý dát do sekce servis, dost často se tady lidi ptají jaký mají typ motoru a tohle by někomu pomohlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.