koblih69 Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 No tak zkusím trochu předvídat, postupně ( ne dýl než do 2000 tis. km) se hlučnost motoru bude zvětšovat. Pak začneš pochybovat jeslti to bylo dobře, že jsi tam dal tenhle olej a vyměníš ho za ten co tam patří Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 No, částečně máš pravdu. Pokud to bude klepat dál, budu hledat příčinu jinde a vrátím se třeba i k 5W40. Budu muset zajet za nějakým odborníkem, aby si to poslechl. Když jsem chytil motor a snažil se ze všech sil s ním zatřepat, tak se ozvalo slabé cinkání. Takže tam budu hledat příčinu. Ikdyž to asi nebude to, co hledám. Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 Tak a je to, motor přede jako malé koťátko. To vám je taková nádhera. Hlavně abych to nezakřiknul, na závěry je ještě brzy, ale mám radost, a muselo to ven. Citovat
lukaro Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Co jsi udělal, povídej povídej !!!! Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 Lukáši, velice rád Ti prozradím, co se s motorem dělalo, ale né dnes. Může to ještě začít klepat. Dej mě alespoň týden, ať vím, že to opravdu pomohlo. Citovat
lukaro Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Tak řekni, chci to taky zkusit, zasvěť mě! Jinak, nemohu nějak najít v autě tu škrtící klapku, co by se měla vyčistit, když mi auto na volnoběh někdy chcípá ale díval jsem se jen narychlo, ale i tak jsem nic nenašel... Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 Zatím Ti opravdu nenapíši víc, nezlob se. Když to nezačne klepat, dám Ti vědět, a můžeš to udělat také. Škrtící klapku chci taky čistit. Díval jsem se na ni, a je dost špinavá. Není to složité. Odděláš hadici sání která vede od filtru, a hned za ní je škrtící klapka. Oddělá se jeden, nebo dva konektory, myslím že tři šrouby a je dole. Před odděláním musíš odpojit baterku. Citovat
lukaro Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Nevím proč to je takové tajemství, ale co nadělám, počkám... Citovat
koblih69 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Roman Bazi: přiznám se, že tvým posledním příspěvkům nerozumím, ale co už ... Citovat
ivanh Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Ja som pri 180k vymenil olej, filtre, sviecky (po prvy krat NGK, doteraz tam boli BOSH alebo CHAMPION) a nastavil ventily. Ten rozdiel je uzasny... Citovat
lukaro Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Já to vidím, že vyměním svíčky i olej taky, dám tam 5W40 a uvidím, no... ale to asi až za týden, bude výplata... Tak co Romane, už nám to povíš? Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 Tož už jsem tu. Potřeboval jsem čas na najetí pár km. S motorem se nic nedělalo, jen jsem dal 0W30. Takže to shrnu. Měl jsem tam olej 5W40, začalo to klepat v konstantní rychlosti (dále jen KR). Dal jsem olej 10W40, klepání při KR zůstalo, po ujetí asi 2000km se přidávalo klepání ventilů v různých otáčkách i teplotách, které se s počtem km zvětšovalo. Po asi 7000km jsem dal olej 0W30. Klepání ventilů v různých otáčkách zůstalo asi 1000km, pak postupně ustalo a zůstalo jen klepání při KR. Závěr je, na olej 0W30 je motor tichý, běží nádherně, pěkně, čistě. Klepání při KR zůstalo, ale teď už věřím, že to nejsou ventily. Budu hledat dál. Začínám si myslet, že je to v setrváku, spojce nebo převodovce. Jedu neklepe, srovnám motor s rychlostí a klepe, milimetr přidám nebo uberu plyn a neklepe. Ikdyž nevěřím, že by olej mohl snížit spotřebu, tak jsem teď jezdil okrsky a vesničky na Drahanské vrchovině za 6.8l/100km benzínu, což jsem nikdy na takovýchto silničkách neměl. Lukáši, nemůžu Ti radit, nejsem odborník, a taky bych nerad, aby se Ti něco stalo s motorem, ale myslím, že by jsi mohl dát 5W40. Pokud Ti to běží jako nafťák, tak by to mělo pomoci. [upravil dne 5/8/12 19:33 od Roman Bazi] Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 No nezbývá než popřát ať to vydrží. Já mám bohužel zkušenost, že po několika tis. km se hlučnost rapidně zvedne až do výměny oleje... asi jsem to tady už psal. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 Díky za přání. Já už teď věřím, že motor zůstane tichý, čas ukáže. Jen to cvrdlikání při udržování rychlosti musím vyřešit. Má můj motor dvojhmotný setrvačník? Mohl by to dělat on? Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Ne nemá, tím to nebude, není to spíš z druhé strany ( řemen příslušenství )? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 No, co takhle řemenice na klice?? ty to taky někdy dělavají Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 Ono to nejde poznat, z které strany to jde, protože to dělá jen za jízdy. Rozvody se dělaly a to už cvrdlikalo před i po výměně rozvodů. Řemenice na klice? Jak ji nejjednodušeji prověřím? [upravil dne 5/8/12 20:14 od Roman Bazi] Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Sundáš drážkovaný řemen a nastatruješ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.