Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny mam takový problém. v lednu tohoto roku jsem koupil 307mu 2.0 HDI 66kw. ale asi po měsíci mi přestal chodit plynový pedál když ho sešlápnu at na volnoběch nebo při jízdě zabíra až od poloviny prostě první půlka je totalne hluchá, reaguje teprve od spodní poloviny. můžete mi prosím někdo poradit co s tím nevím si rady auto akorát žere a nejede. dekuju předem za odpovědi

Odesláno

mám tu samou motorizaci a dělá mi to taky, :( neřekl bych přímo od půlky ale je to dost dole než to začne reagovat!

Taky by mě zajímalo jestli se to dá nějak regulovat nebo štelovat?!

Odesláno

nemáta v prdeli snímač polohy pedálu plynu ,který ovládá lanko a el,předává informace motoru pod bodem 19

16 072 724 80 cena 3600Kč

kdyžtak 1 doma mám z motoru HDI 66kW:papa:papa

[upravil dne 7/4/12 12:18 od Charlie 1]

post-26804-14109623313128_thumb.jpg

[upravil dne 7/4/12 12:21 od Charlie 1]

Odesláno

No než začneme něco vymýšlet tak bych doporučoval zkontrolovat vůli na lanku plynu. Mě vyskočila ta spona a ráno auto nejelo - jen trošku na konec plynu a byla to takováhle ptákovina. Takže kouknout na to co je na obrázku pod číslem 19. Lanko by mělo mít vůli cca 5 mm ani víc ani míň a napíná se drátenou sponou na žebrování bovdenu.

Odesláno

Mě taky jednou na 406 vyskočila ta spona, vyjížděl sem z garáže a šlapu na plyn a ani se to nehlo, sponka nikde tak sem tam zacvak podložku a je klid, když sem pak měnil olej byla spadlá na spodním krytu motoru tak ji vozim pro jistotu v kastlíku:D ale u 307 je to určitě jinak tam takovýhle ovládání není.....

• O 1 rok později...
Odesláno

Dzigi: mám 14 dní benzínovou 307 a ten pedál vypadá úplně stejně. Mě se zase stalo, že mi prostě přidal do plných i když nebyl sešlápnutý (o kobereček se nezasekl). Docela jsem se lekl, protože to šlo nepochopitelně až do omezovače. Podařil se ten problém nějak vyřešit? Jak ten pedál funguje, je to jen odporový snímač a nebo po těch drátech už běhá CAN-VAN? (Jenom na okraj, jak se ti to podařilo tak vyfotit, já tam sotva vidím)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...