antired Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 [upravil dne 31/5/14 13:31 od antired] Citovat
machacny.a Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Jak jsem psal po problémech s motorem, třetí ztráta výkonu motoru 34000km- kompletní výměna rozvodu. Naštěstí jsem si prodloužil záruku,tak nic neplatím. Tak ted kolik ujedeme kilometru než se zase něco vy.....! Citovat
spartan Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 este sa dockate pani detonacneho spalovania a trhania motora .....pak to zacne byt \"zaujimave \" Citovat
antired Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 [upravil dne 31/5/14 13:32 od antired] Citovat
Adlef Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Byl jsem v Artcom v Olomouci. Klepání volantu při brždění. Prý volná řídící tyč, objednávají novou. Je fakt, že na nerovnostech rezonuje volant. Ale jestli zkoušeli převážit kola, to nevím, na faktuře nic takového nebylo. ... Taky mi měnili filtry a olej v rámci garančky a mám jakejsi divnej pocit. Předtím mi to táhlo krásně od spodu a vůbec nebyl poznat nástup turba, teď mi to viditelně ožije až okolo 1800 ot/min jak naběhne turbo. Má to tak být, nebo už to stihli sprasit ? U 1,9 tdi fábky jsem na to zvyklej, ale 5008 mě překvapila, jak zabírala od spodu. Před garančkou teda... Citovat
Návštěvník Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Sice mám 301 1,2 VTI,ale po 200.km kolísání otáček po nastartování,místo na 3.jako by to hrkalo jenom na 2.válce.Samovolně mi to po nastartování zhaslo.A 3.jsem točil jako zběsilý než chytl. A hurá už mi mění ŘJ. Opravdu se mi chce blít,starou plečku vyhodím a nové nejezdí.Jediné co mě chlácholí,že mě stál 237000 a né ranec jako Vás tady:myslim A nejlepší na konec.Toto řeší garanční oddělení v Rakousku,poslaly obj.číslo té ŘJ a hle vůbec není pro můj vůz,kdo jinej než Peugeot by měl 100% přesně dle VIN najít díl:):) Citovat
Pacho69 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Adlef: No jsem zvědav, co tě na té předváděčce ještě čeká. Psal jsi, že to mělo najeto asi 15tis km. To už jsi byl na garančce? Citovat
Návštěvník Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Tak vše úplně jinak.Jedná se o ŘJ pojistkové skříně.Dochází k poklesu napětí. To,že by nemohly najít díl dle VIN je další blábol,oni ten díl nedrží standartně skladem.Rakousko musí poprosit milostivě Peugeot Franc,aby díl vyrobil,ten ho pošle do Rakouska a následně do Brna Pakárna jako prase. Jako opravdu veliký problem vidím v nedostatečném zakrití předního podběhu.Když vnitřkem prostčím prst dostanu se pomalu až ke kolu. Jinak RM-Servis opravdu dělá max.co může a hlavně co mu Peugeot proplatí Sice mám 301 1,2 VTI,ale po 200.km kolísání otáček po nastartování,místo na 3.jako by to hrkalo jenom na 2.válce.Samovolně mi to po nastartování zhaslo.A 3.jsem točil jako zběsilý než chytl. A hurá už mi mění ŘJ. Opravdu se mi chce blít,starou plečku vyhodím a nové nejezdí.Jediné co mě chlácholí,že mě stál 237000 a né ranec jako Vás tady:myslim A nejlepší na konec.Toto řeší garanční oddělení v Rakousku,poslaly obj.číslo té ŘJ a hle vůbec není pro můj vůz,kdo jinej než Peugeot by měl 100% přesně dle VIN najít díl:):) Citovat
Adlef Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Byl, má to 2 roky. Ale ještě rok záruku Citovat
antired Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Elton tentokrat to neni vina thp myslim. Spise pokracuje anabaze meho lehkeho vyletu mimo asfal, nasledneho ohnuti drzaku hadice s vodou, jeji prodreni o poloosu, vychcani vody [upravil dne 31/5/14 13:33 od antired] Citovat
elton Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 A co se ti před tím přesně stalo? Nějak mi došla paměť......(to je věkem:D) Citovat
antired Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 [upravil dne 31/5/14 13:34 od antired] Citovat
elton Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Tak je vše vysvětleno, nemilé a doufám, že se ti to podaří dát do kupy. Škoda autí.... Citovat
Pacho69 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Teda Antirede, já už si tu zatloukl další křížek k motoru THP a pak se dočtu, že jsi ho umrtvil sám Tak ať se to podaří dát do kupy, nebylo by nic moc, kdyby se to vymrvilo někde na dovolené. Citovat
machacny.a Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 Zravím tak mi dnes měnili obě stabilizační tyčky na předku a u předního okna při vytažení něco křupe tak ve středu jedu do servisu. Citovat
Vatsug Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Jel jsem trajektem 3 hodiny po velmi rozbouřeném moři v Norsku a po nasednutí do auta a zapnutí zapalování se mi objevila hláška s oranžovým trojúhelníkem ,, vyrovnávač hladiny silikonového oleje.\" Mám to nastavené v polštině, takže takhle jsem si to přeložil. Nemáte tušení co je to za vyrovnávač. Po asi minutě to zhaslo, ale při každém vypnutí motoru a znovu zapnutí se to tam zase objevilo.Přes noc se to ale ustálilo a bylo to v pohodě. Citovat
elton Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Nemělo to něco společného s hydraulikou posilovače řízení Citovat
Vatsug Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Nevím. Vše normálně fungovalo, ale v tu chvíli mi do smichu nebylo.Čekal jsem co bude a jestli vůbec vyjedu z trajektu.Jak jsem psal, vždy to po chvíli zhaslo. Ale není se čemu divit já měl také žaludek promíchaný. Citovat
Vatsug Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Tak hláška se začala objevovat znovu. Dal jsem si to do angliny a guglík překladač to přeložil jako doplnit hladinu oleje v motoru.No chtělo by to tu češtinu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.