Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

VŠEM KLUBÁKŮM PŘEJU KRÁSNÉ A KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOC A DO NOVÉHO ROKU VŠE NEJLEPŠÍ V OSOBNÍM I PRACOVNÍM ŽIVOTĚ.. JARDA - AUTOROZVODY.CZ

[upravil dne 24.12.2013 15:57 od badisak]

Odesláno

Tak jsem hodil do objednávky u Badisáka komplet brzdy Brembo na mojí stříbrnku........ale doma mě za to zabijou..:o:o:D:D

Ale když předek má milimetrovou hranu a zadek zrezlej jak sviň a destičky total KO 1mm(obojí původní origo peugeot najeto 150 tisíc).......co pak dělat...že..:myslim:myslim;);)

Budem holt šetřit....:roll:roll

[upravil dne 26/12/13 16:27 od celda1970]

Odesláno
Meyle 11-16 010 0002? (zadní tyčky 406, orig. 517839). V nabídce eshopu to nějak nevidím...

Ahoj, dej to přes origo číslo a dej si zobrazit všechny skupiny, vyjedou ti jako první.

Jarda

Odesláno

jaká by byla cena žárovky H1+H7 OSRAM NightBreaker Unlimited 55W + 110% podle popisu by měla být lepší než NightBreaker+

zatím je v nabídce nemáš,ale myslím,že to není u tebe problém ;)

jinak taky vše nejlepší v Novém roku a hodně spokojených zákazníku :papa

OSRAM NightBreaker Unlimited.pdf

[upravil dne 1/1/14 08:36 od Gabriel 307]

Odesláno

Mě DPD napsalo v pondělí 30.12....příští pracovní den vám bude doručeno.....dle mě tedy 31.12.....a bohužel nic.....

a na jejich stránkách je napsáno že 31.12. out.....asi malá chybyčka......

Odesláno
jaká by byla cena žárovky H1+H7 OSRAM NightBreaker Unlimited 55W + 110% podle popisu by měla být lepší než NightBreaker+

zatím je v nabídce nemáš,ale myslím,že to není u tebe problém ;)

jinak taky vše nejlepší v Novém roku a hodně spokojených zákazníku :papa

[upravil dne 1/1/14 08:36 od Gabriel 307]

Ahoj, H1 148 Kč, H7 271 Kč.

Je to nová řada a taky dražší, Osram si je nechává těžce zaplatit. Také vše nejlepší do Nového roku..

Odesláno
Mě DPD napsalo v pondělí 30.12....příští pracovní den vám bude doručeno.....dle mě tedy 31.12.....a bohužel nic.....

a na jejich stránkách je napsáno že 31.12. out.....asi malá chybyčka......

Chlapi za to se omlouvám, od nás to odešlo (balili jsme dokonce v neděli, aby to bylo bez problému), ale DPD trochu zklamalo a když nám posílalo newslettery z kraje prosince, psali, že budou Silvestra jezdit a pak to najednou zrušili a nedali mi vedet.

J.

Odesláno

Se nic neděje Badi....bo,co...tak to dojde zítra.....na silvestra bych to stejně nemontoval....:roll:roll

Počítám že se do toho pustím stejně o víkendu....čuuuuuus.:papa:papa

Odesláno

Osramy Unlimited jsem sehnal a pro jistotu před ně nacpal odporový patice - svítí super doporučuju i za tu cenu..

DPD ke mě taky 31. nedorazilo ale teď to došlo díky moc :)

Odesláno

Tak mi taky před chvílí dorazily kompletní kotouče na stříbrnku........hele Badi jsi mi nemohl poslat nějaké lehčí...:D:D

kdo to má tahat....:D:D:papa:papa

Odesláno
Tak mi taky před chvílí dorazily kompletní kotouče na stříbrnku........hele Badi jsi mi nemohl poslat nějaké lehčí...:D:D

kdo to má tahat....:D:D:papa:papa

:D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

I já dnes vyzvedl zásilku na pažoutky. A asi mam stejnej problem jako celda :D Málem jsem to ani neodnesl do auta :D to je váha

Děkuju za pomoc při výběru a zároveň za krásnou cenu + krátkou dobu dodání! Už se zas těšim na další objednávky u tebe :)

Odesláno
tak mám za sebou první drobnou reklamaci u Jardy (badisaka) a byla vyřízena k mé maximální spokojenosti, takže za mě opět jen doporučuji.. :super

To se dělá ..reklamovat u Badiho......co dostaneš to namontuj....to je rozkaz....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Ahoj prosímtě..

Teď si mi posílal zadní tlumiče a přední pružiny (VF33CRHSB83134765)

Potřebuji k tomu znát cenu na prachovky na zadní tlumiče.. a horní ložiskové uložení tlumiče/pružiny na přední nápravu (2ks)..

Odesláno
Ahoj prosímtě..

Teď si mi posílal zadní tlumiče a přední pružiny (VF33CRHSB83134765)

Potřebuji k tomu znát cenu na prachovky na zadní tlumiče.. a horní ložiskové uložení tlumiče/pružiny na přední nápravu (2ks)..

Ahoj,

sada \"prachovkodorazů\" na zadní nápravu - jen original Peugeot 379 Kč sada.

Kompletní uložení sada na jeden tlumič - SNR 392 Kč, Lemforder 490 Kč, SKF 460 Kč

SKF jde koupit jen jako sada pro oba tlumiče čili 2x 460 Kč..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...