Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
ahoj, prosim tě, pravé rameno na P807 rv2007 RHR VIN:VF3EBRHRH13351101

výrobce/cena

Díky

Ahoj,

z těch co za něco stojí a jsou za slušnou cenu dopouručím MEYLE 2520 Kč. Nebo chceš nějaké levné?

J.

Odesláno
Včera objednány filtry(palivový,vzduchový a kabinový)za pomoci Badisáka.Díky za pomoc :papa
Tak filtry dorazily a o víkendu výměna.Dík za obchod :papa
Odesláno

Doufám že to nebude proti pravidlům ale musím poděkovat za ND. Již druhá objednávka, nyní zadních světel na Berlingo, cena super a do 3dnů jsem to měl doma. Ještě jednou díky:)

Odesláno

Badisaku děkuji ti za tlumiče do kufru na 406 coupe, jsou super, navíc přišli do 2 dnů od objednání a ještě ti děkuji za rady, ty jsou k nezaplacení :) Badisaka mohu jen doporučit, je na něj spolehnutí :super

Odesláno

badisáku,děkuji !!! Perfektní domluva už je samozřejmostí,zboží dorazilo dle domluvy přesně a olej na tvoje doporučení je paráda,auto se krásně stišilo.Jinak co jsi mi poslal za svíčky,tak to byli přesně ty co jsem myslel Bosch FR7 DC +

Děkuji a chválím :super

[upravil dne 18/11/13 11:44 od 222johny222]

Odesláno

Já taky děkuji Badiskoj za obchod.Dnes střed.díl výfuku dorazil tak doufám,že bude pasovat.Poznám to až na jaře:) zimu snad přečkám s tím puvodním...

Odesláno
Ahoj Jardo, chystám se na servis své 306ky. Čeká mě olej, rozvody a přemýšlím o předních pružinách, protože se mi předek nějak potápí a horním uložení. S tím bych vzal i dorazy na přední nápravu. Tlumiče jsem měnil před cca 15tis.km Tímto tě chci poprosit o na cenění dílů.

Rozvodová sada i s vodní pumpou

Obě přední pružiny

Horní uložení

Olejový filtr

Vzduchový filtr

Palivový filtr

Jedná se o Peugeot 306, 1.6 65kW typ motoru NFZ, r.v.98, vin: VF37ANFZE32358114

Díky Radim :papa

Ahoj Radime,

tak tady to je:

Rozvodová sada INA - 673 Kč, Gates 713 kč, SKF 715 Kč

vodní pumpa Graf 550 Kč

Obě přední pružiny - Kayaba 813 Kč, CS Germany 1000 Kč kus - jiné pro toto OE číslo nejsou dostupné

Horní uložení - komplet s ložiskem a šrouby SNR 558 kč na jeden tlumič

Olejový filtr - Champion 80 Kč, Peugeot 122 Kč

Vzduchový filtr - Champion 85 Kč

Palivový filtr - Champion 116 Kč

Jarda

Ahoj Jardo, poslal jsem ti trochu obsáhlou SZ. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...