Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

ahoj..chcem sa spýtať,či je možnosť zohnať tie dve kovové trubky,čo idú z riadenia do serva..nikde to zohnať nemôžem a celé riadenie sa mi nechce opäť kupovať :-(

Odesláno
ahoj, prosím o cenovku na čelní sklo atermické s okénkem pro vin a s přípravou na dešťový senzor. Auto je peugeot 206 nemux

Ahoj, skla bohužel nedělám..

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych na 106 1.4 Sport r.v. 2000 komplet brzdy na předek Brembo - chci klasický hladký kotouče a destičky na obě přední kola.

Obj. č:

Kotouče 4246 A5

Desky 4252 65

A systém mám Bendix.

Prosím o info o ceně..

Díky moc

Odesláno

badisak: Ahoj, přední kotouče a desky na P306 Break, 2.0HDI, r.v. 2001?

Děláš NK/SBS?

Dík. :papa

....................................................

Jinak musím pochválit tohoto prodejce za rychlost dodání(DPD) a kvalitu objednaných dílů.

..minulý týden jsem bral SWAG vzpěru stabilizátoru - v úterý večer jsem objednal a ve čtvrtek dopoledne už byla doma.. :super

Odesláno
Ahoj Jardo,můžu Tě požádat o ceny zadního ( levého ) náboje kola a tyčky zadního stabilizárotu na ford mondeo VIN : WF0WXXGBBW1P21377 . Děkuju

Ahoj, tyčka MEYLE 285 Kč kus, náboj s ložiskem SKF 2036 Kč.

at Peugeot - SBS dělám. Ale dej mi tam vin, dva brzdové systémy nebo ještě líp, desky s čidly nebo bez?

Odesláno
at Peugeot - SBS dělám. Ale dej mi tam vin, dva brzdové systémy nebo ještě líp, desky s čidly nebo bez?

VIN máš už od včerejška v sz.

Mám pocit, že jsou bez čidel, čili Bosch?

V ServiceBoxu mám, podle VIN, možnost i Girling.

Odesláno

VIN máš už od včerejška v sz.

Mám pocit, že jsou bez čidel, čili Bosch?

V ServiceBoxu mám, podle VIN, možnost i Girling.

jj, byl jsem o víkendu na rybách takže jsem se k tomu včera neprokousal.. POšlu tedy na bosch bez čidel do sZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...