Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj,za kolik by byl olej Total Quartz 9000 5W-40 5L a olej.filtr na partnera

VIN:VF3GJNFUC8J078395

díky

Ahoj, total je za 502 Kč, filtr Clean 125 kč, Bosch 175 Kč

Ahoj,olej vezmu a ješte se zeptám na ten filtr (měla by to být jen vložka) zda je ten bosch kvalitní nebo zda mužeš nabídnout jiný kvalitnější.

Objednávám u tebe poprvé tak se zeptám jak mam provést objednávku?díky :papa

Ahoj, pošli do SZ dodací adresu a tel. kontakt. Jinak můžeš přes shop na www.autorozvody.cz Bosch je dost kvalitní :D

Odesláno
badisaku myslíš na mně s těmy zadnímy kotoučy Brembo a hlavně na ten řemen na 407 jak jsme byli domluveni 12.3

díky moc za odpověď

Jak jsem psal do SZ, řemen mám, čekám na kotouče (máš to special kousky, které Brembo začalo tepre od konce března vyrábět)

Odesláno

Nazdar, zkusím se zeptat i Tebe, tedy:

Rameno přední nápravy levé i pravé na Citroen C8 2.2. HDi rok 03/2004, vin VF7EB4HVB13074235

a prosil bych nabídku na nejlevnější, nejkvalitnější a pak nějaký střed co bys mi doporučil, nebo mi stačí jen ten doporučený střed

Ptal jsem se i Mirka G, to aby nevznikly nějaké nejasnosti a šumy.

Předem díky

Odesláno
Nazdar, zkusím se zeptat i Tebe, tedy:

Rameno přední nápravy levé i pravé na Citroen C8 2.2. HDi rok 03/2004, vin VF7EB4HVB13074235

a prosil bych nabídku na nejlevnější, nejkvalitnější a pak nějaký střed co bys mi doporučil, nebo mi stačí jen ten doporučený střed

Ptal jsem se i Mirka G, to aby nevznikly nějaké nejasnosti a šumy.

Předem díky

Ahoj, to VINko mi to nebere, není někde chyba?

Odesláno
badisaku kotouče stále k tobě nedorazily:(

Ne ne, brembo chodí úterním závozem, pokud jde z fabriky, ale můžu tě uklidnit, pokud je já ještě nemám, nemá je nikdo.. Jak jsem psal před tím, je to novinka, dokud nebude dost kusů na výrobu, nebudou, ale už by to opravdu mělo být.. Budu tě informovat.

Odesláno
Prosím o cenovku. 8D0 857 535 H (to písmenko H je důležité:) ). Díky

Ahoj, oč se prosím jedná? Něco na koncern, ale nic mi to nechce najít :(

Ahoj, sklo levého (řidičova) zpětného zrcátka. Bez toho posledního písmenka \"H\" to něco najde?

Odesláno

ahoj potřeboval bych silentbloky předních ramen + čepy + stab. tyčky na Peugeot 106, všechno třeba meyle, jaká je tam cena. dík

Odesláno
ahoj potřeboval bych silentbloky předních ramen + čepy + stab. tyčky na Peugeot 106, všechno třeba meyle, jaká je tam cena. dík

Ahoj, hod mi raději do SZ VINko, jsou tam dva typy ramen, nejsem si jistý jestli mají stejné silenty..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...