Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mohl bys mi prosím doporučit chladič na PUG 306 1.6 65kW kombi r.v.1999. (vin: VF37ENFZE32703080). Dočetl jsem se, že by se měla vyměnit i nějaká z hadic. Nebyl mi doporučen Polský výrobce, tak se bych volil spíše něco renomovanějšího. Děkuji

Odesláno

Ahoj,

mohl bys mi prosím doporučit chladič na PUG 306 1.6 65kW kombi r.v.1999. (vin: VF37ENFZE32703080). Dočetl jsem se, že by se měla vyměnit i nějaká z hadic. Nebyl mi doporučen Polský výrobce, tak se bych volil spíše něco renomovanějšího. Děkuji

Ahoj, jestli kvalitu doporučím NRF 1298 Kč

Jarda

Odesláno

Super, můžeš mi napsat do SZ, jak to teda můžu objednat? Díky s tou hadici se nemám trápit?

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

Super, můžeš mi napsat do SZ, jak to teda můžu objednat? Díky s tou hadici se nemám trápit?

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Stačí poslat adresu a telefon do SZ, o tom slyším prvně že by se měla měnit i hadice. Neřešil bych, v životě se to neřešilo..

Odesláno

Ahoj, můžeš mě, prosím, pro jednoho klubáka, napsat cenu komplet rozvodu i s vodní pumpou na Peugeot 307 1.6 80Kw 2003. Jakého výrobce doporučíš?

Já mu doporučil SKF.

Odesláno

Ahoj, můžeš mě, prosím, pro jednoho klubáka, napsat cenu komplet rozvodu i s vodní pumpou na Peugeot 307 1.6 80Kw 2003. Jakého výrobce doporučíš?

Já mu doporučil SKF.

Ahoj, určitě, ale u 1.6 16V jsou dva typy - tak prosím do SZ VIN vozu.

Odesláno

Ahoj jardo,

Tušil jsem , že to nebude vše :-)

Potřebuji se pozeptat:

4*těsnění na ben. Ventil

1*těsnění před svody

8*steft na svody

8*podlozku na svody

8*matku na svody

Doufám,ze je to po 8

Predem dekuji za info

Odesláno

Ahoj jardo,

Tušil jsem , že to nebude vše :-)

Potřebuji se pozeptat:

4*těsnění na ben. Ventil

1*těsnění před svody

8*steft na svody

8*podlozku na svody

8*matku na svody

Doufám,ze je to po 8

Predem dekuji za info

čus, pls s vinkem do SZ

Odesláno

ahoj kotouče přední i s destičkama.Díky za odpověd.peugeot 206sw 1,4i 8v Vin VF32EKFWA47608420

ahoj,

Činu nenacenuju, jen lepší a střed

přední kotouč ATE 469 Kč, Brembo 437 Kč, Meyle 345 Kč ks

sada desek ATE 616 Kč, Brembo 655, Meyle 405 Kč

Vše skladem

Jarda

Odesláno

Ahoj Jardo,potřeboval bych dva kousky těchto prasátek na Tacumu ,výroba 2003,motor 89kw

DF LW90110,nebo nějakou rozumnou náhradu za ně

a olej TOTAL Quartz 9000 5W-40 5L,kdy by jsi to mohl odeslat? Dík

Odesláno

Ahoj Jardo,potřeboval bych dva kousky těchto prasátek na Tacumu ,výroba 2003,motor 89kw

DF LW90110,nebo nějakou rozumnou náhradu za ně

a olej TOTAL Quartz 9000 5W-40 5L,kdy by jsi to mohl odeslat? Dík

AHoj,

oleje jsou skladem. Ty válečky japanparts 330 Kč ks, bych musel objednat, čili poslat by se dalo v úterý.

Odesláno

Čau Jardo, budu si u tebe objednávat nějaký věci na servis a vzal bych s tím kamarádovi žhavící svíčky do VW Touran 1.9TDI 77kW r.v. 2006. Jaký by jsi nám doporučil, NGK? Díky :papa

Odesláno

Čau Jardo, budu si u tebe objednávat nějaký věci na servis a vzal bych s tím kamarádovi žhavící svíčky do VW Touran 1.9TDI 77kW r.v. 2006. Jaký by jsi nám doporučil, NGK? Díky :papa

Určitě NGK, špice ve výrobě na PD obzvlášt nic jiného nedávám.

j.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...