Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , aký výfuk stredný a zadný diel mi odporučíš na xsaru 1.9TD 66kw . Díky.

Ahoj, doporučím Polmostrow, byt polák kvalita je více než dobrá

střed 480 Kč

zadek 565 Kč

Jarda

Odesláno

Ahoj, prosím tě ložisko přední nápravy (levá i pravá strana) na P 206     VF32AKFXE40452279. Předem děkuji Laďa.

Ahoj, pokud tam chceš dát nějaké kvalitnější tak FAG 516 Kč, paradoxně i méně kvalitní jsou zde dražší :)

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

byl by jsi tak ochotný a sestavil mi nějaký balíček údržby s dobrým poměrem cena / kvalita na Peugeot 607 2.7HDi, r.v. 2005 VIN: VF39UUHZJ92212425

Případně něco co lidé objednávají nejčastěji..

Dále bych taky rád v nejbližší době udělal rozvody, na kolik u tebe vyjde sada na tohle auto?

Upraveno uživatelem Jaroslav Pavlata
Odesláno

Ahoj,

byl by jsi tak ochotný a sestavil mi nějaký balíček údržby s dobrým poměrem cena / kvalita na Peugeot 607 2.7HDi, r.v. 2005 VIN: VF39UUHZJ92212425

Případně něco co lidé objednávají nejčastěji..

Dále bych taky rád v nejbližší době udělal rozvody, na kolik u tebe vyjde sada na tohle auto?

Ahoj, údržba je široký pojem :) co myslíš přesně? filtry svíčky, brzdy?

Odesláno

cca 300 tis km

Omlouvám se za prodlení, nešel nám dnes katalog :/

Ad olej (potřeba 5,5 litru) , já bych už dával 10w40 - Total diesel 5L 499 Kč, 1l 112 Kč, ale kdyby si třeba dával striktně 5W40 tak 5l - 505  Kč, 1l 136 Kč

olej filtr Mann 206 Kč, Filtron 177 Kč

vzduch filtr vyskakuje mi podle VIn skoro jen purflux 282 Kč

palivo filtr Pruflux 425 Kč, Mann 428 Kč, Valeo 329 Kč

kabina s uhlím Meyle 344 Kč, Mann 457 Kč

Jarda

Odesláno

Zdravím všechny.

DŮLEŽITÁ INFORMACE! OD 17.2. DO 21.2. MÁM DOVOLENOU, NA ZPRÁVY A DOTAZY VE VLÁKNU ODPOVÍM V NEDĚLI. POKUD BUDE NĚCO URGENTNÍHO, VOLEJTE  NEBO PIŠTE NA:

Jan Vencel - 732 67 60 10   vencel@autorozvody.cz
Dan Jiroušek - 603 119 980 jirousek@autorozvody.cz

Díky za pochopení.

Jarda

Odesláno (upraveno)

ahoj Jardo prosím tě máš na škodu octavia II RS  přední podběhy(levá i pravá strana)+ ten boční kryt řemenu na pravou stranu a spodní kryt motoru?

a hezkou dovolenou ;)

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

ahoj Jardo prosím tě máš na škodu octavia II RS  přední podběhy(levá i pravá strana)+ ten boční kryt řemenu na pravou stranu a spodní kryt motoru?

a hezkou dovolenou ;)

Ahoj, díky.. dovča super, ale kratka jako vždy :/

Bohužel podběhy nejsem schopný poslat. DPD nám bo vždy rozseká a reklamace se nikdo nedomůže :/

Odesláno

Čau Jardo,

prosím tě, uměl by jsi sehnat stěračový mechanizmus na Fiat Punto? Kolegovi se rozpadl jeden kloub a pouzdro. Po dílech se to asi neprodává. :myslim

VIN:ZFA18800002102707 díky

Odesláno

Čau Jardo,

prosím tě, uměl by jsi sehnat stěračový mechanizmus na Fiat Punto? Kolegovi se rozpadl jeden kloub a pouzdro. Po dílech se to asi neprodává. :myslim

VIN:ZFA18800002102707 díky

Magneti Marelli 2500 kč , nic moc - celý mechanismus s motorkem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...