Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,co by jsi doporučil za 4400H8 a 4400H9 

Ahoj, omlouvám se, psal jsem sem už ve středu, ale nějak se to neuložilo. Všechny tyhle třmeny jsou repasované, nové se téměř neprodávají. Doporučím A.B.S. - 1550 kč ks + 650 kč záloha na starý díl (vrací se staré, nesmí být mechanicky poškozené)

jarda

Odesláno

Ahoj, omlouvám se, psal jsem sem už ve středu, ale nějak se to neuložilo. Všechny tyhle třmeny jsou repasované, nové se téměř neprodávají. Doporučím A.B.S. - 1550 kč ks + 650 kč záloha na starý díl (vrací se staré, nesmí být mechanicky poškozené)

jarda

Děkuji za odpověď,zkusím si teda  home repas. Kdybych to nedal,popřemýšlím.

Odesláno

Pozor důležité upozornění - od 20.8. do 22.8. jsem mimo firmu bez možnosti přístupu k internetu prosím v případě nutnosti kontaktujte kolegu  Honzu - vencel@autorozvody.cz nebo tel 732 67 60 10 nebo ideálně použít eshop na www.autorozvody.cz

Pokud to nebude spěchat, tak odpovím v nedělí

Díky

Jarda

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Další poptávka na drobnosti.

FEB 03311 -4x  manžety poloos  sierra

a pro souseda na kiu sportage přední horní rameno

MAX MGZ-121001

děkuji

Ahoj,

97 Kč ks FEBI

Rameno 732 Kč

Jarda

Odesláno

Můžu poprosit o cenu a dobu dodání na spínač ovládání předních oken na Renault Clio II r.v. 2002. Díky.

Zkoušel jsem se registrovat na eshop, ale v registraci nelze vybrat preferovanou dopravu a díky tomu neproběhne registrace...

Odesláno

Zdravím ,zháňam páčky pod volant. Podla VIN by to malo byť 6242 C6 . Je to na xsaru ,ale myslím že je to totožné s niektorým modelom u peugeotu. Poprípade dodám VIN ,ak by bolo potrebné. Ďakujem.

Odesláno

Můžu poprosit o cenu a dobu dodání na spínač ovládání předních oken na Renault Clio II r.v. 2002. Díky.

Zkoušel jsem se registrovat na eshop, ale v registraci nelze vybrat preferovanou dopravu a díky tomu neproběhne registrace...

Ahoj, v sobotu byl kompletní výpadek shopu, ted už vše funguje bez problému. Pošli mi prosím do SZ VIN vozu.

Jarda

Odesláno

Zdravím ,zháňam páčky pod volant. Podla VIN by to malo byť 6242 C6 . Je to na xsaru ,ale myslím že je to totožné s niektorým modelom u peugeotu. Poprípade dodám VIN ,ak by bolo potrebné. Ďakujem.

Ahoj, 6242C6 je problém, protože je k senání jen v originále, ted jsme ho dávali ve středu do jedné 807. Je to dost drahý a to 11870 Kč :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...