Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Dobrý den.

Mohu poprosit o nabídku lamda sondy1 a snímače tlaku vzduchu na Peugeot 206 1,4i(55Kw)r.v.2003.

Děkuji Jirka.

Ahoj, určitě, prosím VIN do SZ.

DOŠEL VIN? MĚ TO NEPÍŠE ODESLANÉ.

[upravil dne 18/10/13 11:56 od ari1]

Odesláno

Zdravím,

zareznul mi celý mechanismus u zadního stěrače, který je v okně 5-tých dveří. Motorek stěrače je v pořádku a točí se.

Můžete mi tedy prosím nacenit celý mechanismus, který je umístěn na skle 5-tých dveří včetně zadního stěrače?

Mám Peugeot 407 SW, VIN je VF36ERHLH21313826.

Děkuji.

Odesláno
Dobrý den.

Mohu poprosit o nabídku lamda sondy1 a snímače tlaku vzduchu na Peugeot 206 1,4i(55Kw)r.v.2003.

Děkuji Jirka.

Ahoj, určitě, prosím VIN do SZ.

DOŠEL VIN? MĚ TO NEPÍŠE ODESLANÉ.

[upravil dne 18/10/13 11:56 od ari1]

Ahoj,

jo došel. Napíšu..

Odesláno
Zdravím,

zareznul mi celý mechanismus u zadního stěrače, který je v okně 5-tých dveří. Motorek stěrače je v pořádku a točí se.

Můžete mi tedy prosím nacenit celý mechanismus, který je umístěn na skle 5-tých dveří včetně zadního stěrače?

Děkuji.

Ahoj, tak tam je motor a pak jen raménko a lišta.. pokud se nepletu

360_360_2368120_1917700.jpg

To raménko by mělo jít na ten motor napřímo ne?

Nejede ted servicebox, tak se na to nemůžu podívat na nákresu.

Raménko jedině originál 700 Kč. Stěrač Bosch 141 Kč.

Jarda

Odesláno

Ahoj, prosímtě mám tu zas něco co potřebuju.

VIN: VF33CRHSB83134765

Našel jsem v eshopu že mi to něco vyhledalo ale nic se nezobrazilo.

Kryt motoru spodní přední díl: 7013L3 (snad je to on)

Pak potřebuju pružina tlumiče přední náprava 2x

Tlumič zadní nápravy 2x

Uchycení (silentbloky) krytu motoru vrchní díl, jsou to ty držáčky co se vždycky urvou na dekl motoru, vyráží to olejové víčko apod..

Odesláno
Ahoj, prosímtě mám tu zas něco co potřebuju.

VIN: VF33CRHSB83134765

Našel jsem v eshopu že mi to něco vyhledalo ale nic se nezobrazilo.

Kryt motoru spodní přední díl: 7013L3 (snad je to on)

Pak potřebuju pružina tlumiče přední náprava 2x

Tlumič zadní nápravy 2x

Uchycení (silentbloky) krytu motoru vrchní díl, jsou to ty držáčky co se vždycky urvou na dekl motoru, vyráží to olejové víčko apod..

Ahoj, kryt motoru nemám.

zadní tlumič Meyle 821 Kč, Kayaba 1128 Kč, Sachs 1267 Kč, BIlstein 890 Kč

přední pružina Kayaba 721 Kč kus

Ty plastové capliky nemam, jestli myslíš toto.

Odesláno

Tak tedy závazn od Vás objednávám 2ks rameno Meyle HD na levou i pravou stranu. Zašlete mi je prosím na dobírku na adresu co jsem poslal do Soukromé zprávy. Díky :papa

Jinak VIN mám případně o pár příspvků zpátky v tomto vlákně pro ovření kompatibility.

[upravil dne 23/10/13 07:48 od Altman]

Odesláno
Tak tedy závazn od Vás objednávám 2ks rameno Meyle HD na levou i pravou stranu. Zašlete mi je prosím na dobírku na adresu co jsem poslal do Soukromé zprávy. Díky :papa

Jinak VIN mám případně o pár příspvků zpátky v tomto vlákně pro ovření kompatibility.

[upravil dne 23/10/13 07:48 od Altman]

Ok, jdu na to.. díky

Odesláno
Zdravím,

Děkuji.

Ahoj, tak tam je motor a pak jen raménko a lišta.. pokud se nepletu

360_360_2368120_1917700.jpg

To raménko by mělo jít na ten motor napřímo ne?

Nejede ted servicebox, tak se na to nemůžu podívat na nákresu.

Raménko jedině originál 700 Kč. Stěrač Bosch 141 Kč.

Jarda

Ahoj,

motorek mi šlape dobře. Potřebuji právě protikus, který při zavření 5 okna zajíždí do něj - viz. foto.

Díky

Aleš

post-51531-14109633867988_thumb.jpg post-51531-14109633868175_thumb.jpg

Odesláno

Tak spodní čepy dnes dorazily a za to velké díky.a doufám,že peníze už taky......Badisák bude vědět o čem mluvim.ještě honem pro klíče a jde se na výměnu.Jen doufám,že to teda sou TORX E14 a E18 Díky za obchod a hlavně tu rychlost :papa

Odesláno
Tak spodní čepy dnes dorazily a za to velké díky.a doufám,že peníze už taky......Badisák bude vědět o čem mluvim.ještě honem pro klíče a jde se na výměnu.Jen doufám,že to teda sou TORX E14 a E18 Díky za obchod a hlavně tu rychlost :papa

Ahoj, peníze dorazili. Jsem rád, že jsme to stihli :)

Odesláno

Ahoj, peníze dorazili. Jsem rád, že jsme to stihli :)

no hlavně já jsem rád,protože z ničeho nic jako kdyby ten čep prdnul nebo nevim,ale hrozně začal tlouct a hrkat jako práse druhej je na tom trochu líp ale taky žádná sláva.proto budu měnit oba.tak ještě jednou díky :papa

Odesláno

Já myslím že rozdíl je v tom že tu můžeš Badisáka ještě zkusit stáhnout o nějakou tu pětku....:D:D:D

Na autorozvodech je cena on line daná....

:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...