DaveM Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Zdravím, co je ta věc na obrázku? Fluše mi přes to olej do airboxu na filtr. Jakou to má funkci? Myslel jsem, že to je nějaký ventil, ale vzduch prochází oběma směry. Motor 1.8td. Díky Citovat
M@chy Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 tak to by mě taky zajímalo mám uplně stejný problém:grr Citovat
oddie Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 To je labyrint mající za úkol aspoň trochu odlučovat olej z odvětrávání klikovky. Citovat
DaveM Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 Ok díky. Teď koukám, že to řešili i tady: http://www.autohificlub.cz/forum/13/1541173-saci-svody-na-18t Ale Rajdlos píše, že to má chodit jen jedním směrem. Rozebrat to nejde, je tam vidět pružina, ale žádná membrána nebo tak. No hadici jsem odpojil, nasadil home made filtr, díru v airboxu zaslepil a snad to bude ok. Citovat
crazybiker Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Davno to riesili s pretiahnutou hadicou pod auto, robi sa to este stale pri starych kamionoch a busoch... len to neni ekologicky:D Citovat
405D Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Je to odvetranie motoru a ja som to na mojej 1,9D vyriešil hadicou pod auto. Vzduchový filter mi vydrží asi 2x dlhšie a keď ho menim vôbec nie je od oleja. A aj sacie potrubie sa mi prestalo špiniť takým čiernym mazom. To nehovorim kolko som čistil sacie kanaly v hlave keď som menil tesnenie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.