Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravičko po roce co přišlo...loni tou dobou jsem měnil motor a s převodovkou nebylo dělano nic pouze sundane tahla žazeni a sundana z motoru po montaži sem tam šla těžko hodit rychlost někdy vyskočila jednička a včera umřela hoil jsem zpatečku a jedu dopředu:) dam jedničku a jedu dozadu...dvojka nejde dat vubec čim to muže byt a ma někdo přesně rozkreslenou převodovku? napadli mě teda ty tahla nebo vidločka..jedna se o 2,0 hdi 79kw motor rht

Odesláno
Ak je to nejaká väčšia závada, tak sa ti oplatí kúpiť inú prevodovku. Olej si v nej menil alebo kontroloval koľko tam je oleja?

olej byl protože osobně jsem ho nalival a osobně vylival. on to nebude problem v převodech spiš v tom co to posouva čili vidlička nebo tahla ne když všechno fungovalo v zaběru každeho stupně nebylo poznat že se něco děle v převodovce spiš při žazeni...nic s ni nebylo dělane jen byla sundana od motoru

Odesláno

vypadá to spíš na táhla, když jsem měl starou oktávku, řazení pod volantem, taky to blbě řadilo,

překoukni ty táhla

Odesláno
vypadá to spíš na táhla, když jsem měl starou oktávku, řazení pod volantem, taky to blbě řadilo,

překoukni ty táhla

a kolik koštujou tahla?

Odesláno

včera jsem jen z prdele zkusil zavolat do smrku a docela mě překvapila informace že 5st. převodka už nestoji hřišne prachy ale chce 3500kč a za 6st. 8000kč nějake divne ne? těch 5 je pry dost tak že proto takova cena a myslim že loni za ni chtěli něco okolo 15t.mno uvažuju že za 3500 to nemusi byt marne jen to tu zase dostat do ostravy:(

Odesláno
včera jsem jen z prdele zkusil zavolat do smrku a docela mě překvapila informace že 5st. převodka už nestoji hřišne prachy ale chce 3500kč a za 6st. 8000kč nějake divne ne? těch 5 je pry dost tak že proto takova cena a myslim že loni za ni chtěli něco okolo 15t.mno uvažuju že za 3500 to nemusi byt marne jen to tu zase dostat do ostravy:(

Vždyt se mrkni po inzerátech,těch převodovek je opravdu všude dost,jen si vem co těch aut klekne a nevyplatí se to pak ani opravovat a rána na čumák se u tohodle rovná totálce.

Na podzim jsem byl na ulysse s kleklou špajzkou taky se mrknout,ale auto bylo hodně vybydlené a tak jsem od toho upustil,špajzku šestikvalt jsem měl rozjednanou za šestku.

[upravil dne 7/4/12 08:23 od Milan+]

Odesláno

Ta převodovka má dvě táhla a jedno lanko, které je vidět z levého podběhu. je zapojené do takového kuželu na převodovce a na kroužek , který je vidět, když se vycvakne ten trojúhelník pod řadící pákou.

Váleček drží osmička šroub s torxovou hlavou. problém bude v tom lanku.

[Edited on 7/4/12 18:24 by Milan UL]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...