Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zpráva o hospodaření občanského sdružení

Recommended Posts

Odesláno
Nebude nejaky vysledek hlasovani? ;)

kurnik toto leti, no schvalene to asi bude presnej pocet dodam co nejdriv ted trosku nestiham a z prace uz to nejde...

Odesláno

Ono je nezadouci aby se byvali radni clenove zajimali co se deje s klubem? :myslim To ze uz nejsem radnym clenem dost souvisi s nekterymi vecmi na ktere jsem se ptal vyse a rad bych zjistil, ze muj drivejsi odhad byl spatny. Ale to neptari do tehle debaty, ne? Tedy pokud to nema smerovat smerem k vytvoreni sekce jen pro radne cleny, kde se budou uvadet informace na ktere maji dle stanov klubu narok jen radni clenove. :papa

A pokud to P.S. smerovalo na schvaleni uzaverky... tak tam to vedet musim napr. proto, ze jsem pod casti v podstate spolupodepsan. ;)

[upravil dne 26.4.12 10:42 od Vvitty]

Odesláno

dal jsem tam smajla tak ze mně nedělej prudiče :D , už se na tom pracuje....budem muset nekde do FAQ nepsat vysvětlení co je to ID a kde ho lidi najdou .;)

Odesláno

přišlo 80 hlasů

z toho 1 po termínu hlasování

z toho 2 se špatným ID

z toho 1 od neřádného člena

Co je důležité tak zbylých 76 hlasů bylo souhlasných pro zajímavost uvádím, že 15 hlasů z nich bylo od Slovenských členů.

Takže hospodářský výsledek klubu za 2011 je řádnými členy schválen

Odesláno
Jak to ted čtu, myslím, že by možná nebylo odvěci udělat na foru téma kde by se rozhodnutí vedení takhle postupně objevovala. Prostě postupně třeba jednou za měsíc informovat co bylo schváleno co ne, o čem se uvažuje... V postatě takový výcuc že štábního stanu, aby bylo vidět, že se taky něco děje :)

Na to byla kdysi urcena sekce Club, resp. Komunikace s vedenim :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...