Pe.Tr Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 Nebude nejaky vysledek hlasovani? kurnik toto leti, no schvalene to asi bude presnej pocet dodam co nejdriv ted trosku nestiham a z prace uz to nejde... Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 ty zapisy asi no problem ale terno nečekejte , my totiž nic nedělame. P.S. Vvitty a že to zajímá zrovna tebe jako neřádného člena? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 to mě nepřekvapuje, každopadně se prokousat cca 70 mejly chvilku zabere ... Citovat
Vvitty Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Ono je nezadouci aby se byvali radni clenove zajimali co se deje s klubem? To ze uz nejsem radnym clenem dost souvisi s nekterymi vecmi na ktere jsem se ptal vyse a rad bych zjistil, ze muj drivejsi odhad byl spatny. Ale to neptari do tehle debaty, ne? Tedy pokud to nema smerovat smerem k vytvoreni sekce jen pro radne cleny, kde se budou uvadet informace na ktere maji dle stanov klubu narok jen radni clenove. A pokud to P.S. smerovalo na schvaleni uzaverky... tak tam to vedet musim napr. proto, ze jsem pod casti v podstate spolupodepsan. [upravil dne 26.4.12 10:42 od Vvitty] Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 dal jsem tam smajla tak ze mně nedělej prudiče , už se na tom pracuje....budem muset nekde do FAQ nepsat vysvětlení co je to ID a kde ho lidi najdou . Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 jj, s ID se taky potykama a pomerne casto vysvetluju Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 přišlo 80 hlasů z toho 1 po termínu hlasování z toho 2 se špatným ID z toho 1 od neřádného člena Co je důležité tak zbylých 76 hlasů bylo souhlasných pro zajímavost uvádím, že 15 hlasů z nich bylo od Slovenských členů. Takže hospodářský výsledek klubu za 2011 je řádnými členy schválen Citovat
Vvitty Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Dekuji. Zajimave, ze Slovaci zacinaji byt pomalu ve vecech klubu aktivnejsi nez tuzemska cast klubu Citovat
Vvitty Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Jak to ted čtu, myslím, že by možná nebylo odvěci udělat na foru téma kde by se rozhodnutí vedení takhle postupně objevovala. Prostě postupně třeba jednou za měsíc informovat co bylo schváleno co ne, o čem se uvažuje... V postatě takový výcuc že štábního stanu, aby bylo vidět, že se taky něco děje Na to byla kdysi urcena sekce Club, resp. Komunikace s vedenim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.