Czedisonek Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 1) sehnat slušný sharan s motorem tdi 81 kW je dnes už zázrak jako sehnat slušnou 806 v naftě. 2) Jak píše Oddie, pokud jsi doteď měl koktu, přesednutí do 806 ti může trošku rozhodit srdeční rytmus, já když to takhle provedl tak jsem jen zařval: \"je to fiat proboha!!!!! \" proto ti doporučuju sharana, líp to vstřebáš... 3) je to dneska bída všecko, pokud chceš MPV, ale asi bych zkusil sharan kolem roku 2003-5 s TDI 1,9 85 nebo 96 kW, je to taky pakárna to PD ale jsou tuším ještě bez DPF takže z tý dnešní bídy nic moc lepšího nevybereš 4) pokud máš představu jen dolívat olej a naftu tak jdi do sharana určitě, když trefíš štěstí tak ti to vyjde, ten požadavek....viz ještě bod 7 5) sharan je dražší, ale zas ho pak snad líp prodáš... když ti ho nešlohnou... 6) shrnutí co napsal Oddie platí, vyber si na co máš peníze 7) myslím, že fauvé grupa má ty auta pořád tak nějak trvanlivější, i když to samo už není, co bývalo... sype se to všecko.. 8) sharan už je dneska od pohledu víc hogo fogo kára, za 806 už se pomalu začínám stydět, holt je to dizajn roku 1995.... všecko co píšu na sharan myslím samozřejmě i na alhambru... Citovat
Czedisonek Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 jo a možná bych dneska už spíš uvažoval o sharan benzín třeba 2,3 plus plyn.... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Vy mě tak trápíte s těma 806kama. Já se na ní nemůžu vynadívat a vy jí takhle srovnáváte s nějakým obyč. sharanem. Dneska jsem dokonce zkusil na ženu vyrokovat s myšlenkou prodat 406ku a koupit evasiona, na bazosi jsem našel myslim zajimavý inzerát http://auto.bazos.cz/inzerat/15178083/Citroen-Evasion-Millesime-20-HDI-rv-2000.php a to ve mě zase rozproudilo myšlenky rodiných vyjížděk do přírody........ Samozřejmě mi to zavrhla že 406ku nedá a basta... Citovat
trah Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Za 7petek???vypada dost dobre ja daval o stovku vic,ale pred 6lety.me se muj pazout libi urcite se v saranu v zadu nevyspim;)) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 právě cena je rozumná samozřejmě jsou i levnější ale tohle je rhz a cena mi přijde rozumná a mě se táááááák líííbí Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Se s tím svez, se ti líbit přestane, až zjistíš, jak moc to proti 406 nesedí I když teda ten posez za volantem je fajn. Tuhle jsem s tím přijel ke známým, ten se posadil za volant a prohlásil - ty jo, tohle potřebujeme Citovat
Cviklík Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Zajimavé že jak tady chválí Sharany a Alhambry tak nikdo nezmiňuje rychle postupující korozi u těchto aut.Začíná nosníkama a prahama za předními koly a končí 5-tymi dveřmi:D:D:blicismajlik:D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 oddie já vím už jsme se o tom bavili ale táta má k podnikání toto http://www.angurten.de/fotos/citroen-jumpy/2950 a myslím že tam je stejny podvozek a posed jak v 806. Máme 69kw Hdi a na tu 3místnou dodávku to stačí a jede kopec nekopec.. Samozřejmě bych si musel zvykat na horší jízdní vlastnosti a slabší výkon ale já furt nějak vydím ty děti v zadu a já nevím............ [upravil dne 4/4/12 05:31 od JJEENNDDAA] [upravil dne 4/4/12 05:32 od JJEENNDDAA] [upravil dne 4/4/12 05:34 od JJEENNDDAA] Citovat
Czedisonek Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Cviklík: já to zas až tak masakristicky nechválím, maj svý mouchy ty auta, samozřejmě, jako dnes všechny, ale nějak strašnou korozi jsem na těch autech nikdy neviděl, jednou na jedný alhambře na pátých dveřích rez byla asi tak 3cm krát půl cm, nic fatálního.... Citovat
rkolac Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Možná bych nechal i to svoje a šel bych do partnera nabo berlinga ale cenu nesundavám:D to ho raději dojezdím,jen zimní obutí mne přišlo na 7 000,-, Citovat
Cviklík Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Možná bych měl krásneho Evasiona 2.1TD:aut.Nechceš? Nebo toto http://auto.bazos.cz/inzerat/15396275/Fiat-Multipla-16-16V.php:o To má prostřední zadní sedačku s pásem:D Jak se tak dívam na fotky Sharanu a Alhambry tak taky mají pouze dvoubodový pás . [upravil dne 8/4/12 22:06 od Cviklík] [upravil dne 8/4/12 22:06 od Cviklík] Citovat
jikoloj Odesláno 10. duben 2012 Autor Odesláno 10. duben 2012 multipu nee no právě ani sharan nemají takže jedivá možnost je Espace... tak zatím se koukám co je k máni a info o motorech, od známého mám kontakt na dovozce co prý dává rok záruku a servis zdarma. tak uvidím co to bude. díky za informace. Citovat
Cviklík Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 :superSuper auto Multipla.A hlavně méně finančně náročné na opravy než Francouzké auta(MPV).Jen ta spotřeba 8-9 l,ale bohužel je to krabice:aut Citovat
Czedisonek Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 možná že když se mi podaří jeden kšeftíček tak půjde můj Evasion do světa, páč budou kapříci na kór moc velkou voňafku, tak pak budu inzerovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.