Neon Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Někde jsem tuším četl je to je dost záběr na spojku jít z nízkých otáček do vysokých a to relativně často. Nějak to mám zafixované. Ale motorem brzdím minimálně, prostě na brždění mám brzdy Na brždění jsou samo brzdy, ale při dlouhodobější jízdě z kopce (kor z prudkého) je dle mě nejlepší jet s brzdícím motorem, někde i dojíždění na křížovatky, prostě podle situace a provozu. Motoru to rozhodně neuškodí, když se to bude dělat s citem. Citovat
gronholmm Odesláno 25. únor 2013 Autor Odesláno 25. únor 2013 Takhle aby jsme se pochopili. třeba z kopce taky nechám brzdit na motor ale nedělám to že bych dojížděl do křižovatky a lámal jsem tam kvalty 4-3-2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Nj, ale na sněhu je právě postupné podřazování to nejlepší co mužeš udělat pro zpomalení a snížení rizika zklouznutí a nedobrždění V zimě se jezdí tak jako by auto nemělo brzdy;) [upravil dne 25/2/13 15:49 od Radek Hurvajz] Citovat
gronholmm Odesláno 25. únor 2013 Autor Odesláno 25. únor 2013 RH- ale jo, vždyť píšu že jsem to dělal, ale standartně se tomuto vyhýbám co to jde Citovat
poldiss Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Tak teda koukám, že budu muset taky něco dotáhnout, taky to občas slyšim ale teda nejdřív jsem se lek, že sis z toho udělal hladkej diesel jinak brždění motorem je skvělá věc, mě to naučil Favorit, když mi z něj v létě utekla brzdovka Citovat
gronholmm Odesláno 27. březen 2013 Autor Odesláno 27. březen 2013 Dotaz- už dvakrát se mi stalo na jedno místě že když sjíždím jeden kopec dolů a brzdím u toho motorem na 4ku cca 1600ot tak se mi skoro dole rozsvítí kontrolka motoru, a hned jak šlápnu na plyn nebo zabrzdím tak to zhasne a už se to nerozsvítí Citovat
agresssor Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Marťas tohle dělá právě že ten kat, děje se mi to taky je to v rozmezí otáček 1600-1800 a vždy při brždění motorem.... Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2013 Autor Odesláno 29. březen 2013 Jenže mě to rachtání přestalo To co jsem si myslel že rachtá KAT, tak to katem vůbec nebylo... Citovat
agresssor Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 No, tak jako mě kat nerachtá ale při brždění motorem mi tohle problikne taky vždycky a někde sem to našel že to děla kat Citovat
gronholmm Odesláno 29. březen 2013 Autor Odesláno 29. březen 2013 No největší perla je že mi to dělá jen na jednom jediným místě z celý Prahy Citovat
agresssor Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Mně to dělá většinou při delším brždění motorem no Citovat
poldiss Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 díky dneska za parádní pokec zase se někdy musíme srazit a pokecat trochu dýl Citovat
gronholmm Odesláno 7. duben 2013 Autor Odesláno 7. duben 2013 Já taky děkuju. Teprve před chvílí jsem dorazil a jsem mrtev Určitě zopakujeme a za světla Citovat
poldiss Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 hlavně za tepla ta zima je skoro dlouhá Citovat
gronholmm Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 Dnes jsem pracovně jel na hodně pěkný \"výlet\" To za Kaktusem je Lipno u Lipna nad Vltavou. Moc nádherný Citovat
Goldinka Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Dnes jsem pracovně jel na hodně pěkný \"výlet\" To za Kaktusem je Lipno u Lipna nad Vltavou. Moc nádherný Lipno u Lipna nad Vltavou To je tak krásně řečený )))) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Že jo, ještě když je za Kaktusem doopravdy odpadkový koš :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.