Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno
Někde jsem tuším četl je to je dost záběr na spojku jít z nízkých otáček do vysokých a to relativně často. Nějak to mám zafixované. Ale motorem brzdím minimálně, prostě na brždění mám brzdy :)

Na brždění jsou samo brzdy, ale při dlouhodobější jízdě z kopce (kor z prudkého) je dle mě nejlepší jet s brzdícím motorem, někde i dojíždění na křížovatky, prostě podle situace a provozu.

Motoru to rozhodně neuškodí, když se to bude dělat s citem.

Odesláno

Nj, ale na sněhu je právě postupné podřazování to nejlepší co mužeš udělat pro zpomalení a snížení rizika zklouznutí a nedobrždění

V zimě se jezdí tak jako by auto nemělo brzdy;)

[upravil dne 25/2/13 15:49 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak teda koukám, že budu muset taky něco dotáhnout, taky to občas slyšim :myslim ale teda nejdřív jsem se lek, že sis z toho udělal hladkej diesel :D jinak brždění motorem je skvělá věc, mě to naučil Favorit, když mi z něj v létě utekla brzdovka :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dotaz- už dvakrát se mi stalo na jedno místě že když sjíždím jeden kopec dolů a brzdím u toho motorem na 4ku cca 1600ot tak se mi skoro dole rozsvítí kontrolka motoru, a hned jak šlápnu na plyn nebo zabrzdím tak to zhasne a už se to nerozsvítí :myslim

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
Dnes jsem pracovně jel na hodně pěkný \"výlet\" To za Kaktusem je Lipno u Lipna nad Vltavou. Moc nádherný :cool:

:D Lipno u Lipna nad Vltavou To je tak krásně řečený :)))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...