MirekCC Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Zdar, dnes při nastartování mi bliklo na displey side bulb faulty -> žárovka, které se rozsvítí při jízdě do zatáčky, zjistil jsem, že to je levá, vyměnil jsem ji, nastartoval a motor pořád psal, side bulb faulty. Zkusil jsem volantem otočit, jestli bude svítit a ona svítí , neví někdo, co by to mohlo být?? Já už jsem z toho dost zmaten. Jediné, co mě ještě napadlo, že žárovky nejsou od stejného výrobce. Původní je philips a ta nová je nějaký noname, co jsem měl v sadě. Předem dík za rady, Mirek Citovat
Marcel00 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 kontakty ocistene? je tam meranie odporu, takze ak tam mas prechodovy odpor tak to bude pindat... Citovat
Sobol Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 zoxidovaná pojistka... [upravil dne 29/3/12 21:00 od Sobol] Citovat
homer33 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Zdar, dnes při nastartování mi bliklo na displey side bulb faulty -> žárovka, které se rozsvítí při jízdě do zatáčky, zjistil jsem, že to je levá, vyměnil jsem ji, nastartoval a motor pořád psal, side bulb faulty. Zkusil jsem volantem otočit, jestli bude svítit a ona svítí , neví někdo, co by to mohlo být?? Já už jsem z toho dost zmaten. Jediné, co mě ještě napadlo, že žárovky nejsou od stejného výrobce. Původní je philips a ta nová je nějaký noname, co jsem měl v sadě. Předem dík za rady, Mirek Pockaj tak jeden den, podla mna uz zajtra rano by to malo byt ok. Niekde som cital, ze sa to po urcitom case automaticky vymaze, ak je ziarovka uz vymenena. Mal som podobny problem ale so stretavacim svetlometom. Citovat
Judes Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 homer33 hádam nemyslel nech počká na druhý deň z odstaveným autom, skôr by som povedal že sa hlásenie prechodnej závady vymaže po niekoľkých štartoch ak je všetko v poriadku. Citovat
MirekCC Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Uvidíme, dám vědět, co a jak , zatím díky. Citovat
MirekCC Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Dnes jsem zkoušel a pořád si stěžuje. Pojistky... prostor opravdu velký , nemohl jsem ji vyndat, nevím jestli nějakou pinzetu, z vrchu vypadá vpořádku, ale dokud ji nezkusím vyměnit, tak to neberu v potaz. Ještě k těm kontaktům, jak očistit, trochu nechápu . Vypadají čistě, nikde zoxidované.. Pogooglil jsem a opravdu jedině pinzetou, zkusím doma nějakou najít a pak dám report Pojistka vyměněna a pořád je nespokojený [Edited on 30/3/12 08:12 by MirekCC] [Edited on 30/3/12 08:34 by MirekCC] Citovat
PACHO Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 original \"pinzetu\" na vytahovanie poistiek mas umiesnenu na vnutornom kryte poistiek v kabine po lavej strane. Citovat
P607Olda Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Dal jsi tam přesně stejnou žárovku? Nemůže to znamenat blinkr? Citovat
MirekCC Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 To je ještě jeden z dalších faktorů, co řeším, jestli to není kvůli nesymetrie značky, protože stejnou jsem v autě neměl. Ale už sháním stejný pár, až příjdou tak pak řeknu, jestli to bylo tím, nebo zůstanou náhradní . Ikdyž teoreticky bych to mohl zkusit tak, že bych vzal z potkávaček žárovky a dal je tam, protože tam by měly být určitě stejné ... Kua tam je tak perfektní přístup, jak by to nemohli udělat o pár cm delší [Edited on 30/3/12 10:43 by MirekCC] Citovat
MirekCC Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Na obou stranách obě stejné halogenové žárovky H7 a stejně se nepřestal dušovat, že to je blbě , nechápu čím to je ... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Sidelight sú obrysové svetlá (parkovačky) takže skontroluj tieto a nie halogény. Nedával si náhodou ledky do parkovačiek? Citovat
rct206 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 nemas nahodou LEDky?? Tie maju mensi odpor nez klasicke \"parkovacky\" - ale kazdopadne ti odporucam \"reset auta\" - odpoj bateriu na par minut, potom pripoj (auto by si malo urobit test (diagnostiku)) a potom uvidis.... Tieto chyby by mali vyskakovat ked sa zmeni odpor v systeme.... Citovat
MirekCC Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Nene, nedával. Právě, že jsem si myslel, že je spálená parkovačka a letěl ji aktivně koupit, ale zjistil jsem, že je OK. Po novém přezkoumání tedy, že to je \"zatáčková\" žárovka. Natočil jsem si volant, při běhu motoru, aby svítila žárovka, která se přisvěcuje při jízdě do zatáčky, když jsem vypnul motor a znova ho zapnul, tak nesvítila, pootočil jsem doprava a pak zpět doleva a už zase svítila. Jsem z toho jelen... Na webu v zahraničí jsem se dočetl, že prý to může dělat, ale se*e mě to, protože jsem chtěl ať je všechno cajk a s takovou ho*no. Do peugeotu se mi nechce, protože oni si za takovou ptákovinu vezmou kupu peněz S tou baterkou mě to už napadlo ráno, jdu to zkusit, bo mi to nedá spát [Edited on 30/3/12 11:52 by MirekCC] Citovat
rct206 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Nene, nedával. Právě, že jsem si myslel, že je spálená parkovačka a letěl ji aktivně koupit, ale zjistil jsem, že je OK. Po novém přezkoumání tedy, že to je \"zatáčková\" žárovka. Natočil jsem si volant, při běhu motoru, aby svítila žárovka, která se přisvěcuje při jízdě do zatáčky, když jsem vypnul motor a znova ho zapnul, tak nesvítila, pootočil jsem doprava a pak zpět doleva a už zase svítila. Jsem z toho jelen... Na webu v zahraničí jsem se dočetl, že prý to může dělat, ale se*e mě to, protože jsem chtěl ať je všechno cajk a s takovou ho*no. Do peugeotu se mi nechce, protože oni si za takovou ptákovinu vezmou kupu peněz S tou baterkou mě to už napadlo ráno, jdu to zkusit, bo mi to nedá spát [Edited on 30/3/12 11:52 by MirekCC] Preco nejdes do pažotžrutu ved aj ty chlapci, ktory sa ti nato budu hodinu a pol pozerat potrebuju na vyplatu :D:D //to mas to iste ako u nas, tiez sa snazime im vyhybat oblukom // Citovat
MirekCC Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Právě, že na výplatu si musí vydělat od někoho jiného . Pamatuju jak jsme kupovali CC a dostali k tomu faktury a tam za výměnu oleje a filtrů přes 4000 Kč (160€), bych musel být blázen kvůli oleje jet k nim Odpojil jsem baterku, nechám to tak 20 min a uvidíme. /* Jak jsem viděl přístup k potkávačkám tak si asi rozmyslím výměnu za nějaké lepší */ Baterka zpět zapojena a stále nadává ... [Edited on 30/3/12 12:02 by MirekCC] [Edited on 30/3/12 12:35 by MirekCC] Citovat
rct206 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Právě, že na výplatu si musí vydělat od někoho jiného . Pamatuju jak jsme kupovali CC a dostali k tomu faktury a tam za výměnu oleje a filtrů přes 4000 Kč (160€), bych musel být blázen kvůli oleje jet k nim Odpojil jsem baterku, nechám to tak 20 min a uvidíme. /* Jak jsem viděl přístup k potkávačkám tak si asi rozmyslím výměnu za nějaké lepší */ Baterka zpět zapojena a stále nadává ... [Edited on 30/3/12 12:02 by MirekCC] [Edited on 30/3/12 12:35 by MirekCC] -nemas po ruke niekoho s diagnostikou? Aby ti vymazal chyby z riadiacej? - mne zas 307ma pisala skontroluj napajanie baterie - ked som v zime menil baterku, kupil som funglac novu VARTU (silnejsiu) a pisal mi to stale -teda do vcera, predal som ju aj s \"textom na displeji\" -ze si to da vyresetovat do pažožrutu.... ine ma nenapada... Nemame tu nejakeho \"servisaka\" z pežotu? ten by to mohol vediet... Citovat
Judes Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Vidím že sa ti nedarí nájsť chybu, skús pozrieť ukostrenie zadných svetiel, na 407-me to býva častejšia závada práve na ľavom a riešilo sa to aj tu alebo ti nakoniec nezostane nič iného len zájsť za niekym kto má diagnostiku. Citovat
MirekCC Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Plánuju přečipování a fapoff od strakiho, takže myslím, že on by to tam mohl pořešit, takže do té doby bude pořád otravovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.