Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, ja mel auto jednou ve Federalu a spatny.

V Autospolu na klasickych drobnostech vetsinou pohoda no a dneska uvidime. Podivala se mi do auta celne Fabie a tak je vcelku dulezite, aby to udelali poradne.

Odesláno

Mě se v Autospolu snažil technik namluvit, že můj starý mechanický diesel má elektronickou vstřikovací jednotku, která řídí vstřikování a že v ní museli vyměnit pamě?ový blok, kvůli kterému jsem měl zablokovaný imobilizér. Tak co si potom můžeš myslet..... :mad:

.... a řekl si o cca 2500,-

Jinak teď už vím, že vyřešit ten můj problém trvá tak 10 s.......

[Editován dne 4/5/05 Driver]

Odesláno

V dnešní době je lepší zajet do nějaké opravny než do opravny prodejce té značky. Mám stín několik špatných zkušeností jako zákazník. A vzhledem ktomu že jsem u jedné společnosti (prodejce) pracoval tak vím jak to je.!!!

PS: Takže člověk si nevybere nejlepší jsou známí :papa

Odesláno

No, auto je v zaruce a pokud o ni nechci prijit, tak mi nezbylo jinak. Navic predtim co mi delali tak udelali dobre, tak nevim.

Asi je to vzdy o tom, jakeho technika k tomu autu zrovna postavi.

Jestli to nebude v pohode, budu zase jezdit jako se starou 205 do Benesova nad Ploucnici...

Tam to mam lety osvedcene, jen je to hodne z ruky a to nemluvim o odtahu.

Odesláno

Tak to ja si taky prisadim, koupil sem 306 a protoze jsem vedel, ze byla bouchla tak sem jim to tam dal (v te dobe sem vedel houby o Peugeotech). Klasicka kontrola auta po koupi, diagnostika, motor atd. Zjistili mi nejaky prkotiny, ale to, ze mam prelepeny diody od airbagu, a ze neni ani jeden funkcni mi nerekli !! Tak jak tam ty technici pracujou ? V domeni, ze auto je v podstate poradku jsem zil az do letosniho roku ... v te dobe sem mel aspon sanci prodavajiciho skripnout ... :mad:

No a dalsi vec, potreboval sem vrtuli do sahary, cekal jsem tyden, 14 dni. A nikdo mi nedal vedet, tak sem si to objednal u Domanskyho a mel sem to za tyden ... z autospolu se mi ani nikdo neozval, takze asi tak. Never ever.

Návštěvník
Odesláno
Napsán autorem Tazman

V dnešní době je lepší zajet do nějaké opravny než do opravny prodejce té značky. Mám stín několik špatných zkušeností jako zákazník. A vzhledem ktomu že jsem u jedné společnosti (prodejce) pracoval tak vím jak to je.!!!

PS: Takže člověk si nevybere nejlepší jsou známí :papa

Tak jest, znami, znami a zase jenom znami :cool:

Na nikoho jinyho se spolehnout neda. O Autospolu sem slysel taky samy \"hezky\" veci, jsou to takovy AAA na poli servisu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...