Andilek Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Tak jsem dnes prestehoval autiko do Autospolu. Doufam, ze se mi o nej dobre postaraji. Drzte palec. Citovat
Driver Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 No doufej, podle mých zkušeností Autospol nebrat Citovat
Andilek Odesláno 4. květen 2005 Autor Odesláno 4. květen 2005 No, ja mel auto jednou ve Federalu a spatny. V Autospolu na klasickych drobnostech vetsinou pohoda no a dneska uvidime. Podivala se mi do auta celne Fabie a tak je vcelku dulezite, aby to udelali poradne. Citovat
Driver Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Mě se v Autospolu snažil technik namluvit, že můj starý mechanický diesel má elektronickou vstřikovací jednotku, která řídí vstřikování a že v ní museli vyměnit pamě?ový blok, kvůli kterému jsem měl zablokovaný imobilizér. Tak co si potom můžeš myslet..... .... a řekl si o cca 2500,- Jinak teď už vím, že vyřešit ten můj problém trvá tak 10 s....... [Editován dne 4/5/05 Driver] Citovat
Rebik Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Autospol fakt nebrat, od oprav přes ND, zapomenout objednat, čakáš další 3 dny, nebo 20 minut hledají ve skladu čidlo.... Citovat
Tazman Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 V dnešní době je lepší zajet do nějaké opravny než do opravny prodejce té značky. Mám stín několik špatných zkušeností jako zákazník. A vzhledem ktomu že jsem u jedné společnosti (prodejce) pracoval tak vím jak to je.!!! PS: Takže člověk si nevybere nejlepší jsou známí Citovat
Andilek Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 No, auto je v zaruce a pokud o ni nechci prijit, tak mi nezbylo jinak. Navic predtim co mi delali tak udelali dobre, tak nevim. Asi je to vzdy o tom, jakeho technika k tomu autu zrovna postavi. Jestli to nebude v pohode, budu zase jezdit jako se starou 205 do Benesova nad Ploucnici... Tam to mam lety osvedcene, jen je to hodne z ruky a to nemluvim o odtahu. Citovat
z3rg Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Tak to ja si taky prisadim, koupil sem 306 a protoze jsem vedel, ze byla bouchla tak sem jim to tam dal (v te dobe sem vedel houby o Peugeotech). Klasicka kontrola auta po koupi, diagnostika, motor atd. Zjistili mi nejaky prkotiny, ale to, ze mam prelepeny diody od airbagu, a ze neni ani jeden funkcni mi nerekli !! Tak jak tam ty technici pracujou ? V domeni, ze auto je v podstate poradku jsem zil az do letosniho roku ... v te dobe sem mel aspon sanci prodavajiciho skripnout ... No a dalsi vec, potreboval sem vrtuli do sahary, cekal jsem tyden, 14 dni. A nikdo mi nedal vedet, tak sem si to objednal u Domanskyho a mel sem to za tyden ... z autospolu se mi ani nikdo neozval, takze asi tak. Never ever. Citovat
tomyka Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 podla mojich skusenosti to nezavisi ani tak od technika ktoreho postavia k autu , ale co mu prikazu robit Citovat
Fusion Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Autospol byl vidět včera ve zprávách, dělali tam nějakou rekonstrukci 60. let od konce války... Citovat
sipka Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Já už byl v Autospolu několikrát a vždycky v pohodě. Je pravda, že na objednaný díly jsem tam jednou čekal 10 dní. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem Tazman V dnešní době je lepší zajet do nějaké opravny než do opravny prodejce té značky. Mám stín několik špatných zkušeností jako zákazník. A vzhledem ktomu že jsem u jedné společnosti (prodejce) pracoval tak vím jak to je.!!! PS: Takže člověk si nevybere nejlepší jsou známí Tak jest, znami, znami a zase jenom znami Na nikoho jinyho se spolehnout neda. O Autospolu sem slysel taky samy \"hezky\" veci, jsou to takovy AAA na poli servisu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.