Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nasere to, ale neřeším už tyhle drbky delší dobu. Poslední zážitek mám dva týdny zpět, kdy jsem vezl tchána na kontrolu po operací očí a když jsme šli k autu, tak před mojím autem stál zánovní černý mercedes a do něj vlezla načančaná panička středního věku s vysokými podpadky. Nastartovala odbrzdila a uplně v pohodě nechala autu couvnout asi o metr, kde se zastavilo o moje auto a trochu s ním zatřepalo. Jak jsem šel k autu, tak sem si jenom zaklepal na čelo a panička jenom nevěřícně čuměla, ale rychle našla jedničku a vypálila na hlavní, aniž by se rozhlídla jestli nic nejede :roll

• O 2 měsíce později...
Odesláno

jedinou věc,co ti mohu poradit je,pořídit si kouli

kdysi jsem měl na autě kouli a přijel jsem na benzinu tankovat,ještě jsem nevylezl z auta a přijel za mě druhej a bum ze zadu do mě,povidám mu at jezdí opatrně a on že jezdí,kouknul jsem na zadek mojeho auta a jeho spzka ležela na zemi a pod ní byl prasklej nárazník :)

Odesláno

mno já se opřela autem tolikrát, že to na prstech obou rukou nespočítám. Ale tohle je fakt prasárna no. Když vidim, že sem se mu koukla z blízka na nárazník tak popojedu... Vlastně nechápu, proč to ostatní taky neudělaj... S tou koulí to není špatný nápad :)

Odesláno

S koulí je to tak na půl. Viděl jsem auto, do kterýho bylo ze zadu najeto. Majitelé si to obhlídli, nic na svých autech nenašli. A když ten, co byl \"nabořen\" přijel domů a z kufru vyndal nákup, zjistil že se mu prohnula celá podlaha v kufru od nárazu do té koule. Koule náraz nepohltila, ale jen přenesla dál do podlahy. Samozřejmě majitel neměl žádný kontakt na toho druhého a vše platil ze svého.

Odesláno

já jenom nechápu, proč jsi to neřešil hned:roker

stalo se mi něco podobného, maník sáhl do kapsy a dal mi na místě tolik, co by mi nedala žádná pojištovna, asi ty prachy ukrad, či co

Odesláno
S koulí je to tak na půl. Viděl jsem auto, do kterýho bylo ze zadu najeto. Majitelé si to obhlídli, nic na svých autech nenašli. A když ten, co byl \"nabořen\" přijel domů a z kufru vyndal nákup, zjistil že se mu prohnula celá podlaha v kufru od nárazu do té koule. Koule náraz nepohltila, ale jen přenesla dál do podlahy. Samozřejmě majitel neměl žádný kontakt na toho druhého a vše platil ze svého.

přesně tak, koule je při nárazu ještě horší než bez ní. Bez ní nárazovou energii pohltí nárazník, zatímco koule přenáší tutu energii krásně do karosérie

Odesláno

To se mi stalo taky, na Zličíně u Metropole. Nakládal jsem děcka do vozu a koukám někdo parkuje za mně (myslím galaxi , starší), nevěnoval jsem pozornost. Pak přišel zamnou a jestli mi nevadí že do mně najel. Tak jsem se šel podívat, ob-tlačil mi svojí značku na můj nárazník. Tak sem mu řek jestli je nutné parkovat úplně na mm a šel jsem prič. Jediné co mi vadí, proč musí někdo parkovat úplně nárazník na nárazník, když nato nemá důvod, vidí že tam někdo u vozu je a stejně najede úplně nadoraz. Omlouvá ho to že to alespoň přiznal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...