405D Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Dnes som zhodil hlavu z 1,9D a toto ma prekvapilo. tie praskliny su na všetkých štyroch. Je taka hlava už na odpis? Citovat
maNkovic Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 oddie : A tak okolo tek komôrky vidno malé prasklinky . 405D : myslím že to nieje ešte až tak moc ale v diesloch sa moc nevyznám na benzíne by som sa z tým netrápil . Citovat
winco Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 na diesli su väčšie tlaky a kompresie takže nevi nevim ked tak sus neako poobzerať tie prasklinky čo a ako ak su len malinke povrchove tak to ešte v pohode ale ak budu trošku hlbšie je zle...... sa naruši kompresia a hlava odide uplne cela Citovat
pastorek Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Keď nepoznáte diesle tak o tom nekecajte, zbytočne ho stresujete. To popraskané je vírivá komôrka. Je to oceľový valček nasadený do hlavy a dá sa zohnať ako náhradný diel. Takto popraskaná je pomerne bežný jav a určite neznamená zničenú hlavu. Citovat
405D Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 už to mam obrusene a ked mi dojdu diely dam to dokopy. ak to nahodou chcipne už to robiť nebudem. Inak hlavu som zhodil pretože mi odišlo tesnenie a začalo mi to vytlačať vodu. Citovat
banan1987 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 pohoda daj nove tesnenie a budes jazdit dalej.. ja som to mal podobne na 405ke a doteraz jazdi bez problemov Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.