Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám to tak vod Andyho, nekup to když to i Huml doporučuje ;) Jinka BE a IT jsou tak ještě asi 2 poslední země odkud se trochu rentuje vozit nějaký auta. DE a pod už je pasé.

Odesláno

Bída děs, jo? :-)

Ja mam vybraneho jednoho, ale mam strach ho sem supnout, aby mi ho nekdo nevyfoukl.. :-D Ma to 3-ramenny volant, tempomat, 1-zonovou klimu, panorama, bez svihadla vzadu (el. okna vpredu i vzadu),..

Sice to neni plna palba, ale je to mazel. :-)

[upravil dne 2/4/12 14:46 od Bojkas]

Odesláno

Bojkas: Tak ty údaje co jsi napsal jsou docela vtipný. Známej jel se 407 1.6 HDi Francii a zpět , cca 1700 km za 3,8 l/100km a třeba ta moje má najeto 300 t. km a nic ji není. Prostě jsem měnil spojku a egr. Ale to furt nejsou žádný km. To si myslí jenom češi :D Na mobile.de byla i dvouletá 406 co měla 360 000 km. Hlavně by mě ale zajímalo co všichni máte na tý panoramě, nejzbytečnější věc na autě :D

PS: I 407 má hliníkovou nápravu, zadní ;)

[upravil dne 2.4.12 19:48 od MatrixChose]

Odesláno

Koukni na podvodné firmy-Auto Kučera a bude ti vše jasné(kolega koupil u něj Lagunu o 100 00km stočenou),padly i trestní oznámení ze kterých se vyvlík s tím, že on je jen prodejce.....Jinak střechu otvírám,jen jako kuriozitku...

Odesláno

Pokud ta 1.6 umi jet i pod 6l na dalnici pri rozumne rychlosti, tak jsem jedine rad1 :)

Tak on je rozdil mezi, mit hlinikovou napravu a mit hlinikovou nepovedenou napravu k ho*nu.. :)

Odesláno

kurka: no je trochu podezrelej, kdyz ma vsechny peugeoty relativne levny s najezdem do 100tKm.. :D

Jinak k te panorqmaticke strese, ja ji proste miluju!!! Je bozi!!!! :)

Tak doufam, ze ta 407 neni takovej strep, jak vsude tvrdi, protoze uz jsem na 89% rozhodnutej ji pristi tyden koupit.. :)

Odesláno

Dovoz Francúzsko, pri 127000 km po operatívnom leasingu. Momentálne má 197000 km. Vymenené rozvody, predné kotúče + doštičky, dva vstrekovače a origo prevŕtaný FAP, vymenené ložiská na kolesách a turbo. Ak chceš, pošlem ti VIN, aby si si mohol pozrieť výbavu. Momentálne ide auto parádne, dá sa s ním jazdiť aj za 4,5l. Farba modrá bledšia. Dva roky s ním jazdí manželka.

Odesláno
Pokud ta 1.6 umi jet i pod 6l na dalnici pri rozumne rychlosti, tak jsem jedine rad1 :)

Tak on je rozdil mezi, mit hlinikovou napravu a mit hlinikovou nepovedenou napravu k ho*nu.. :)

Sorry Martin nechcem ti kaziť kšeft.

Neviem akú má spotrebu 1.6 HDI na diaľnici, ale Bojkas ak budeš jazdiť viac diaľnice volil by som na tvojom mieste 2.0HDI má totižto 6 stupňovú prevodovku (na diaľnici nižšia spotreba).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...